Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

L'Ovidi se'n va a Palau, ja en CD i DVD

El Racó Català 8-Feb-2008

Divendres, 8 de febrer de 2008 a les 9:00
Informa: Guillem

Cultura
ovidi_palau_cd_55.jpegL'emotiu concert que va tenir lloc al Palau de la Música Catalana de Barcelona el 15 de maig de 2006 en homenatge a Ovidi Montllor, que portava per títol "L'Ovidi se'n va a Palau", i que van organitzar La Torna i Propaganda pel Fet! ha sortit a la venda en format CD i DVD. El concert compta amb les actuacions de: un combo molt especial muntat per membres d'Obrint Pas, amb una col·laboració excepcional de Miquel Gil i Lidia Pujol, passant per l'avinentesa de Joan Garriga (ex-Dusminguet, La Troba Konfu) i Safanòria (grup format per Marc Serrats de Xerramequ Tiquis Miquis, Àgata Casas de Dijous Paella i Miquel Sospedra de Chop Suey, Mazoni i Le Petit Ramon), el Poetristes amb Titot de Brams, la Fera Ferotge que es van tornar ajuntar per l'ocasió.

A més a més, compta amb: Al Tall , Feliu Ventura , Toti Soler i Llúcia Vives , Toni Xuclà i Jordi Vidal , Túrnez & Sesé , Verdcel ,... Tots interpretant les cançons més emblemàtiques de l'artista d'Alcoi. Però no tota la nit va ser música, també hi van participar: Vicent Partal, Oleguer Presas, Isabel Clara-Simó, Alfred Luchetti, Pep Riera o Gabriela Serra.


Notícies relacionades:

* Racó Català sorteja 5 entrades dobles per l'espectacle 'Ovidi se'n va al Palau' (Dijous, 11 de maig de 2006 a les 23:03)
* Ja hi ha a la venda les entrades per anar a veure l'espectacle 'L'Ovidi se'n va a Palau' (Diumenge, 7 de maig de 2006 a les 10:00)


El Racó Català

Origen


http://www.racocatala.cat/noticia/lovidi...

Més sobre 10è aniversari de la mort de n'Ovidi montllor (8)