Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Softcatalà presenta la traducció al català de l'OpenOffice.org 2.4.1

Tinet Digital 8-Set-2008


Noves Tecnologies
Softcatalà presenta la traducció al català de l'OpenOffice.org 2.4.1

font:Softcatalà

publicat:
08-09-2008 (CET)

[utilitats]
Enviar notícia Imprimir Subscripció reduïr tamany augmentar tamany
Per afegir aquest enllaç als agregadors de links i compartir-los amb altres usuaris:

* delicious
* digg
* Google Marcadores
* yahoo
* meneame
* remoume
* tafanera

L'OpenOffice.org 2.4.1 és el paquet ofimàtic lliure i gratuït més complet que existeix actualment. Té tot el que es pot esperar d'un paquet ofimàtic i, a més a més, en català. Hi podreu crear documents dinàmics, analitzar dades, dissenyar presentacions atractives i realitzar dibuixos espectaculars. L'OpenOffice.org 2.4.1 ha estat desenvolupat per la comunitat OpenOffice.org i es troba disponible per a sistemes Windows, GNU/Linux i Unix.
OpenOffice.org És el primer paquet ofimàtic que implementa l'estàndard OpenDocument Format, aprovat pel comitè internacional d'estàndards ISO/IEC. El format OpenDocument pot utilitzar-se amb qualsevol aplicació ofimàtica, sense por d'haver de dependre d'un proveïdor específic ni dels termes de llicència, amb la seguretat que els documents es podran llegir, editar i imprimir en un futur.

El paquet ofimàtic incorpora un mòdul de base de dades (Base), per a complementar el processador de textos (Writer), el gestor de fulls de càlcul (Calc), el mòdul de presentacions (Impress) i l'eina de dibuix (Draw). Els usuaris, doncs, disposen de tots els recursos necessaris per a ser productius en un món modern. L'OpenOffice.org és lliure, això vol dir que ofereix la llibertat d'utilitzar, d'estudiar, de millorar i de compartir el programari.

En la versió 2.4.1 inclou millores en les capacitats gràfiques del full de càlcul, compatibilitat amb bases de dades Microsoft Office 2007 i MySQL, millores en l'exportació de PDF i dotzenes de petites correccions.

Descàrrega

* Versió per a Windows
* Versió per a GNU/Linux (inclòs de sèrie a la majoria de distribucions)


Teniu més informació a la web del projecte de catalanització a www.softcatala.org/wiki/OpenOffice.org.

Softcatalà és una associació sense afany de lucre que treballa per la normalització de la llengua catalana en el sector informàtic relacionat amb Internet i les noves tecnologies, a partir de la traducció de programari lliure i de distribució gratuïta. Per a més informació sobre els programes que aquesta associació ha traduït al català, podeu consultar el seu lloc web a www.softcatala.org.
Tinet Digital

Origen


http://www.tinet.cat/portal/sheet-show.d...

Més sobre Productes en català (90)