Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

El Baròmetre publicarà audiències cada dos mesos

Comunicació21 4-Feb-2009

4/2/2009
ImprimeixEnvia a un amic

La primera onada tindrà lloc el 26 de febrer
El Baròmetre publicarà audiències cada dos mesos
El treball continuat de l'equip del Baròmetre ha contribuït a la publicació bimensual de dades de consum mediàtic / Foto: J.M.

El Baròmetre de la Comunicació i la Cultura, impulsat per la Fundació Audiències de la Comunicació i la Cultura (FUNDACC), publicarà onades de resultats d’audiències cada dos mesos. Enlloc de les tres onades quadrimestrals que ha vingut publicant fins al moment, en publicarà sis de bimestrals. Aquest canvi donarà als clients una informació més acurada i precisa sobre les audiències i els consums culturals, a la vegada que contribuirà a reforçar les seves estratègies de negoci. La nova periodicitat pel que fa a la publicació de dades es deu al treball continu i a l’estabilitat de l’equip encapçalat pel director general de FUNDACC, Joan Sabater.

La primera onada d’aquest nou període serà el pròxim 26 de febrer, corresponent a l’any natural gener–desembre del 2008. Les primeres dades del 2009 es donaran a principis de maig. La tercera onada es publicarà el mes de juliol, que actualitzarà les dades fins al mes d’abril. La quarta serà el mes de setembre amb els resultats que van del juliol de l’any passat al juny del 2009. Finalment, l’última onada serà el mes de novembre, que informarà dels resultats dels mitjans durant el període estival.

De manera excepcional, aquest 2009 només tindrà cinc onades, ja que la primera onada que correspondria al mes de gener ha estat utilitzada per FUNDACC com a prova pilot.
Comunicació21

Origen


http://www.comunicacio21.com/default.asp...

Més sobre Baròmetre de la Comunicació i la Cultura (70)