Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Comunicàlia i l’ACN arriben a un acord de col·laboració per a la producció dels informatius

Comunicació21 19-Mar-2009

19/3/2009
ImprimeixEnvia a un amic

Comunicàlia i l’ACN arriben a un acord de col·laboració per a la producció dels informatius
Els nous serveis informatius s'estrenaran el proper 1 d'abril

Comunicàlia ha arribat a un acord de col·laboració amb l’Agència Catalana de Notícies (ACN) perquè sigui aquesta qui produeixi els serveis informatius d’àmbit nacional que es distribueixen diàriament a les televisions de proximitat adherides. El proper dilluns, 23 de març, tindrà lloc la formalització d’aquesta acord amb la presentació per part del director de l’ACN, Saül Gordillo, i del de Comunicàlia, Joan Vila i Triadú, de les característiques del renovat servei de notícies, disponible a partir de l’1 d’abril.

L’estrena dels nous informatius coincideix amb la posada en marxa de l’IP Transfer, el nou sistema de distribució de continguts audiovisuals que implementa l’ús d’una xarxa IP privada en substitució del satèl·lit. Així, l’ACN –que ja va ser pionera en l’ús d’aquest sistema per a la transmissió de vídeo als seus clients- oferirà diàriament una mitjana diària de deu peces informatives d’interès general català, editades i emeses per a ús exclusiu de Comunicàlia.

Aquest sistema permetrà a les televisions adherides una actualització permanent de notícies durant tot el dia, encara que es mantindran uns mínims fixos abans de les 13 i les 19 hores, com fins ara.
Comunicació21

Origen


http://www.comunicacio21.com/

Més sobre Agència Catalana de Notícies (16)