Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

L’Agència Catalana de Notícies s’agermana amb l’Axencia Galega de Noticias

Comunicació21 9-Jun-2009

09/06/2009 - 18:16h
L’Agència Catalana de Notícies s’agermana amb l’Axencia Galega de Noticias

José María Álvarez Vilabrille, director de l’AGN, i Saül Gordillo, director de l’ACN.

L’Agència Catalana de Notícies (ACN) col·laborarà amb la seva homòloga a Galícia, l’Axencia Galega de Noticias (AGN), per intercanviar informació en tots els formats interpretada des d’un punt de vista nacional.

Després de signar l’acord, el director de l’AGN, José María Álvarez Vilabrille, ha declarat que "per a l’AGN suposa fer un salt territorial a Catalunya en dos sentits: nosaltres disposarem de les notícies que difongui l’ACN i la nostra informació podrà ser utilitzada per l’agència catalana", i no ha descartat ampliar sinergies amb l’ACN

Per la seva part, Saül Gordillo, director de l’ACN, ha afirmat que "aquest acord arriba en un moment dolç perquè l’ACN celebra el seu 10è aniversari i estem fent una política bastant activa d’acords amb altres agències. Com que no podem créixer en número de corresponsals, la nostra política d’expansió va en la línia de fer acords amb altres agències de fora. En aquest sentit, l’acord amb l’AGN és un primer pas important".

Amb seu a Santiago de Compostel·la, l’AGN és l’agència referent a Galícia des de l’any 1986 i comparteix gran part de la idiosincràsia de l’ACN: és una proveïdora de continguts multiformat que avarca totes les àrees de la seva comunitat i que compta amb una extensa xarxa de redactors repartits pel territori, Madrid i Brussel·les.
Comunicació21

Origen


http://www.comunicacio21.com/

Més sobre Agència Catalana de Notícies (16)