Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Mataró acull els contes infantils adaptats a la Llengua de Signes Catalana del Projecte Ginjoler

Diari Maresme 16-Oct-2009

Mataró acull els contes infantils adaptats a la Llengua de Signes Catalana del Projecte Ginjoler Imprimir email
16.10.09

El projecte Ginjoler, la primera col·lecció de contes infantils adaptats a la Llengua de Signes Catalana (LSC), ha arribat a Mataró de la mà de la Biblioteca Pompeu Fabra.

Hora del conte

Durant aquest mes d'octubre la biblioteca Pompeu Fabra dedicarà les seves hores del conte a la Llengua de Signes. El primer conte, 'El fabricant de fum', d'Enric Larreula, es va presentar el passat 6 d'octubre. El proper dimarts 20 d'octubre, a les 6 de la tarda, es presentarà el setè conte Ginjoler, 'Quin embolic Còsmic', de Montse Balada.

Projecte

El projecte Ginjoler consta de la publicació de contes infantils adaptats a la LSC, tan en paper com en un audiovisual i, fins al moment, hi ha set títols publicats. Aquesta iniciativa també ofereix a les escoles i biblioteques una activitat anomenada 'Una mà de gínjols' per acostar la LSC a tots els nens i nenes oients i, alhora, per oferir activitats adaptades als nens i nenes sords. A través dels contes, les cançons, titelles i tallers es pretén apropar aquesta nova llengua oficial a tots els infants.


Diari Maresme

Origen


http://diarimaresme.com/index.php?option...

Més sobre Llengua de signes catalana (44)