Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Antena Local analitza les xifres d’audiència dels mitjans de proximitat

Comunicació21 20-Oct-2009

20/10/2009 - 13:29h
Antena Local analitza les xifres d’audiència dels mitjans de proximitat

Disponible online el darrer número de la revista
Portada d'Antena Local.

L’últim número de la revista Antena Local, editada per Comunicàlia, ja es pot consultar des del seu web. El reportatge principal es centra en les xifres d’audiència dels mitjans de proximitat, analitzant l’aportació que en aquest sentit realitza el Baròmetre de la Comunicació i la Cultura.

L’article de la secció A fons recull les opinions del seu director general, Joan Sabaté, a més del punt de vista de les agències de mitjans Focus Media i Proximia, i de televisions de proximitat com 25 TV, Lleida TV, TV Girona, Canal Taronja, ETV-Llobregat TV i Canal Català.

Tots plegats conclouen que és un element clau conèixer amb detall les audiències, especialment en temps de crisi i amb l’audiència televisiva cada cop més fragmentada per la multiplicació de canals.

El número 66 d’Antena Local també ofereix una entrevista amb la periodista Rita Marzoa, directora i presentadora del programa Actualitat Viva, de Comunicàlia. També es publiquen articles d’opinió del president de l’Associació Catalana de Concessionaris de TDT Local, Fèlix Noguera; del president de Produccions Digitals de Televisió (TV Girona i Canal Nord), Joaquim Vidal; i de l’editor del Grup Nació Digital, Miquel Macià.

Comunicació21

Origen


http://www.comunicacio21.com/

Més sobre Baròmetre de la Comunicació i la Cultura (70)