Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

L’ACN obre delegacions a les Illes Balears i al País Valencià

Comunicació21 18-Nov-2009

18/11/2009 - 13:49h
L’ACN obre delegacions a les Illes Balears i al País Valencià

Saül Gordillo, director de l’ACN, amb Albert Moragues, conseller del Departament de Presidència del Govern de les Illes Balears.

L’Agència Catalana de Notícies (ACN) posa en funcionament dues corresponsalies, una a les Illes Balears i l’altra al País Valencià, per ampliar la cobertura dels territoris de parla catalana. L’agencia catalana, a més, estableix relacions amb el Govern de les Illes Balears, a qui oferirà els seus serveis, i amb IB3, amb qui intercanviarà imatges.

Segons afirma el director de l’agència, Saül Gordillo, “sempre havia estat una assignatura pendent” millorar la informació de les Illes Balears i del País Valencià, perquè l’ACN ha “de tenir el focus posat allà on es parla el català i on tenim certes coincidències culturals”.

La signatura de l’acord amb el Govern de les Illes Balears coincideix amb l’aposta de l’ACN per a les corresponsalies a l’estranger, fet que permetrà a les institucions i mitjans de les illes “aprofitar l’estructura de l’agència” i mantenir una relació que “té molt de sentit, perquè nosaltres ens movem en l’espai audiovisual català”, explica el conseller del Departament de Presidència del Govern de les Illes Balears, Albert Moragues.

L’ACN vol oferir el seu servei informatiu en format de text, fotografia, àudio i vídeo a tots els mitjans dels territoris de parla catalana i, en aquest sentit, properament IB3 s’abonarà a l’agència i s’acordarà l’intercanvi d’imatges d’interès mutu.

Enllaços relacionats:
ACN
Comunicació21

Origen


http://www.comunicacio21.com/textecomple...

Més sobre Agència Catalana de Notícies (16)