Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

L’Ajuntament treu a concurs els continguts informatius de BTV

Comunicació21 13-Abr-2010

13/04/2010 - 11:45h
L’Ajuntament treu a concurs els continguts informatius de BTV

L’Ajuntament de Barcelona està recollint ofertes d’empreses audiovisuals interessades en realitzar els programes informatius de Barcelona Televisió, gestionada per la societat privada municipal Informació i Comunicació de Barcelona (ICB). Fins ara era l’empresa Lavínia l’encarregada de produir-los, però el passat 28 de març es va esgotar el contracte entre aquesta i l’ICB. Uns dies abans, el consistori va publicar el concurs per a la “prestació del servei de producció de continguts informatius i dels serveis tècnics per a la producció d’informatius i programes” de BTV, que finalitza el 28 d’abril i té un import de licitació de 24.780.000 euros.

L’empresa guanyadora signarà un contracte de tres anys de durada ampliable a dos més. Si s’executés aquesta pròrroga, l’import de l’adjudicació s’incrementaria en 14 milions d’euros més.

A banda de les notícies que emet BTV, l’ICB es reserva la difusió de la producció informativa en d’altres mitjans que gestiona o amb els quals col·labora, com el web de BTV, de Canal Metro o de dispositius de telefonia mòbil.


Font: El Punt
Comunicació21

Origen


http://www.comunicacio21.com/textecomple...

Més sobre Barcelona Televisió (3)