Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

NetTV 380: Quarta Setmana per la Llengua, a Catalunya Nord

Vilaweb 26-Abr-2010

NetTV 380: Quarta Setmana per la Llengua, a Catalunya Nord

Dl. 26 abril del 2010 (matí)
Avui dilluns, NetTV.cat CN, presenta el seu reportatge 380 on trobareu la presentació de la quarta setmana per la llengua, que organitzen els Angelets de la Terra...>>

òs una entrevisdta, a la Conferència de premsa que van fer divendres proppassat, al Ramon Faura.

Des d'aquí podeu també veure aquest reportatge amb millor qualitat i l'opció de poder-lo baixar al propi ordinador i així poder veure'l desconnectats, independentment de la qualitat / rapidesa de la xarxa Internet, i en podreu canviar la mida. Recordeu que trobareu també, en la mateixa pagina principal del NTV.C, els 379 reportatges anteriors, que podeu escollir i retrobar de tres maneres differents: cronològicament, per paraules claus (noms de persones, llocs, entitats), així com també entrant directament, si el coneixeu, el número del reportatge que voleu visionar.

Així mateix, esteu també convidats a escriure al NetTV.cat per suggerir reportatges, entrevistes o tot el que vulgueu. Recordem que NetTV.cat és del tot dedicat a Catalunya nord i en català, portat pels mateixos que fan des d'anys Vilaweb CN com a complement, tot i que n'és, tanmateix, del tot independent com també del Vilaweb TV.
Vilaweb

Origen


http://www.vilaweb.cat/noticia/3720311/n...

Més sobre Accions de promoció de la llengua (146)