Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Arrenca la Setmana per la Llengua

Vilaweb 25-Abr-2010

Diumenge 25.04.2010 23:00

Arrenca la Setmana per la Llengua

La Universitat Politècnica de València, seu del el cicle que commemora la Batalla d'Almansa

Avui, l'endemà de la commemoració de la batalla d'Almansa, comença a la Universitat Politècnica de València la Setmana per la Llengua, que transcorrerà entre la capital, Gandia i Alcoi. Fins divendres als campus de la UPV aniran plens de concerts, debats, contacontes, sessions de cinema i literatura, cercaviles i, fins i tot, degustacions de menjars i begudes del País Valencià (programa sencer, pdf).

A València, els actes començaran avui a les deu del matí amb els contes de Dani Miquel. A les vuit del vespre, al Paranimf, s'oferirà una representació de 'Hamlet' a càrrec de Xavi Castillo. Demà a la tarda, un recital de Marina Rossell i d'Àngels Gregori acompanyarà el lliurament del II Premi Carles Salvador de poesia. La música continuarà l'endemà amb el concert de Botifarra, que presentarà 'Te'n cantaré més de mil', també al Paranimf de la UPV. Dijous a migdia, a l'Àgora, es farà una lectura col·lectiva de les 'Rondalles' d'Enric Valor, i una degustació de menjars i begudes típiques. Finalment, al vespre, Gossos presentarà el seu últim disc 'Dia 1', a la sala Mirror.

Al campus de Gandia, els actes començaran demà a migdia amb la jornada 'Connecta'l al valencià': una conferència sobre programari lliure i sobre recursos web en català i una exposició de programes, amb instal·lació per a qui en demani. També hi haurà música a Gandia: serà dijous a l'Aula Magna, on a quarts d'una del migdia actuarà Oliva trencada.

Dimecres començaran els actes al campus d'Alcoi amb el concert, al vespre, de Rapsodes. L'endemà, a la plaça Ferràndiz i Carbonell es farà una degustació de menjars típics i una cercavila. A la vesprada, hi haurà una lectura col·lectiva d'autors valencians a l'edifici Carbonell, i tot seguit, al Centre Cultural d'Alcoi, es projectarà el film 'V.O.S.' de Cesc Gay. Finalment, divendres al vespre es presentarà l'últim llibre d'Isabel-Clara Simó, 'Homes'.
Vilaweb

Origen


http://www.vilaweb.cat/noticia/3719561/a...

Més sobre Accions de promoció de la llengua (146)