Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Andreu Gomila, nou director de Time Out Barcelona

Comunicació21 29-Jun-2010

29/06/2010 - 19:20h
Andreu Gomila, nou director de Time Out Barcelona

És el sisè de la capçalera en gairebé dos anys i mig

La setmana passada Time Out Barcelona va estrenar nou director: es tracta d’Andreu Gomila, fins fa un parell de setmanes cap de la secció de cultura i espectacles del diari Avui. Gomila va resultar un dels damnificats per l’ERO dut a terme per Hermes Comunicacions al ‘fusionar-se’ la seva secció amb la d’El Punt. L’ex de l’Avui substitueix en el càrrec Ramon Torrents, que es va incorporar a la capçalera a principis del passat mes de febrer. Fonts de l’editora Sàpiens Publicacions han assenyalat que el canvi s’ha produït per “potenciar” la revista.

Ramon Torrents seguirà, ara a temps complet, com a conseller delegat de Contrapunt, que com Sàpiens forma part del Grup Cultura 03. Durant el “període de transició” en què ha estat al capdavant de Time Out, Torrents no havia deixat de banda el setmanari gratuït de Mollet del Vallès, del qual ha estat director i gerent des del 2001.

Andreu Gomila és el sisè director de Time Out en gairebé dos anys i mig de vida. Abans ho havien estat Toni Puntí, Xavier Muniesa, Vicent Sanchis (durant un breu període de temps), altre cop Muniesa, Glòria Gasch i Ramon Torrents.
Comunicació21

Origen


http://www.comunicacio21.com/textecomple...

Més sobre Revistes (395)