Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Cinquena setmana de la llengua a Catalunya Nord

Vilaweb 2-Feb-2011

Dimecres 02.02.2011 09:56

Cinquena setmana de la llengua a Catalunya Nord

La cinquena setmana de la llengua a Catalunya nord es farà els Dissabte 12, dimecres, dijous, divendres i disabte 19...>>
Dc. 2-1-2011

El comunicat rebut précisa:

'El dissabte 12 de febrer, a les 20h30, és el teatre Primavera a l’Alt-Vernet que acollirà per primera vegada la “Nit de Poesia” (entrada lliure). Aquestes vetllades poètiques ens fan descobrir, de forma lúdica i convivial, l’univers dels poetes vinguts de tots els Països Catalans.

El dimecres 16 de febrer, a les 21h, cap al Centre Cultural d’Elna « Espai Gavroche », per descobrir l’últim espectacle del Grup Font Freda. Aquesta companyia de Ceret que recorre els escenaris de Catalunya Nord des de 40 anys, ens proposa una adaptació del espectacle còmic “Dinamita”, de Tricicle. Un grapat de moments divertits de la Nostra vida quotidiana, la lluita obrera...

El dijous 17 de febrer, a les 19h10, el cinema Castillet presentarà “Pa Negre” (entrada 5 euros), amb en Sergi López, el més famós dels actors catalans (el nostre Sean Connery), que fa el paper d’alcalde. Sergi és l’únic actor “foraster” que va tenir el « Cesar du meilleur acteur ».

Els divendres 18 i dissabte 19 de febrer, a les 20h, La Fabrica acollirà a Illa de Tet la primera presentació del “Col·lectiu Joan Pau Giné” (www.musics-rossello.com ). Es tracta d’un col·lectiu d’un centenar de músics de Catalunya Nord que vol promoure la creació musical en llengua catalana. Hi trobem grups capdavanters'...... i conclou: “La Setmana per la Llengua és més que un festival. Es tracta de mostrar el més bonic que tenim a la Catalunya Nord, a traves la paraula carregada d’esperança i d’humanitat dels nostres artistes. Aquesta llengua mil·lenària, encara capaç de reunir gent vinguts d’horitzons tan diferents, mereixeria però molt més que una simple setmana”
Vilaweb

Origen


http://www.vilaweb.cat/noticia/3843033/2...

Més sobre Accions de promoció de la llengua (146)