Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Dictat en Català, aquesta tarda

Vilaweb 5-Mar-2011

Dissabte 05.03.2011 06:40

Dictat en Català, aquesta tarda

Ds. 5 de març del 2011
Com cada any des de fa ja 11, avui dissabte a les 15h tindrà lloc al satèl·lit del Palau d'Exposicions el dictat en català. Un acte de reivindicació de la nostra llengua a casa nostra, malgrat el decret de prohibició, encara vigent i aplicat pels qui volen o l'imposen, conseqüència del Tractat dels Pirineus...>>

Enguany, la professora de català per adults, Odette Carbonell, estarà acompanyada del presentador del concurs de TV3 'el gran dictat' Oscar Dalmau. Un altre de les novetats és que, enguany, serà l'escriptor del Pertús Joan Tocabens l'autor del text.

Com sempre, seran els membres del col·lectiu de professors de català per adults els encarregats de la correcció d'aquest. Si no heu fet la inscripció, ho podeu fer, uns moments abans de que comenci, en el mateix satèl·lit.

És més, segons s'ha anunciat, el text tornarà amb dificultat cereixent de 3 nivells; cossa quen de tota evidència, no va ser el cas pel de l'any passat.

El dictat s'organitza a iniciativa del servei de promoció del català de l'Ajuntament de Perpinyà, amb el patrocini de la Generalitat de Catalunya (Departament de Política Lingüística), l'Institut d'Estudis Catalans, Edicions Larousse i la Fundació Gran Enciclopèdia Catalana, i en col·laboració amb El Punt, la Federació per a la Defensa de la Llengua i la Cultura Catalanes, Ràdio Arrels, el Col·lectiu de Professors de Català per a Adults, l'Associació per l'Ensenyament del Català (Aplec), Òmnium Cultural Catalunya Nord, la Fundació Festival de Peralada, l'Institut Ramon Llull i l'editorial Trabucaire.

Com cada anyn esperem poder donar-vos-en el text que ens han d'enviar poc després d'acabar-se (final de tarda o inici de vespre)
Vilaweb

Origen


http://www.vilaweb.cat/noticia/3856959/2...

Més sobre Accions de promoció de la llengua (146)