Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

L'ACN produirà la programació de suport per a la Federació de Ràdios Locals de Catalunya

El Singular Digital 9-Set-2011

Cultura
09/09/2011
19:52 h.
L'ACN produirà la programació de suport per a la Federació de Ràdios Locals de Catalunya
A partir de dilluns oferirà els informatius diaris i els programes 'La caixa dels trons' i 'Cultura viva'
'Antena Local Informatiu'
L'Agència Catalana de Notícies (ACN) produirà a partir d'aquest dilluns la programació radiofònica de suport que la Federació de Ràdios Locals de Catalunya (FRLCat) ofereix a les seves emissores associades.

L'acord entre l'ACN i la FRLCat preveu l'emissió de dilluns a divendres de l'informatiu generalista de 30 minuts 'Antena local informatiu' i la producció setmanal del magazín d'actualitat política, social i econòmica 'La caixa dels trons', del programa 'Cultura viva' i dels espais temàtics '5 cèntims d'economia' i 'Risc zero', sobre seguretat viària.

Complement a la programació local

Pel director de l'ACN, Joan Maria Clavaguera, "la iniciativa reforça el paper que l'Agència ha de jugar com a eina de suport als mitjans de comunicació catalans, especialment els de proximitat, dotant-los dels recursos que els ajudin a ser competitius, d'acord amb la voluntat del Govern".

Per la seva banda, el president de la Federació de Ràdios Locals de Catalunya, Manel Ramon, opina que "aquest acord significa un augment de la qualitat dels continguts destinats a complementar la programació de les més de 100 emissores locals de la Federació”.

Informació i espais temàtics

El periodista Pere Gendrau, editarà i presentarà 'Antena local informatiu', l'informatiu diari d'àmbit nacional que oferirà el més destacat del que passa a Catalunya i tindrà especial cura de la realitat local i comarcal. L'equip, coordinat per Francesc Tubau, l'integraran també les periodistes Estela Busoms i Carola López.

El magazín d'actualitat 'La caixa dels trons' el conduirà el periodista i director del Singular Digital Rafael de Ribot i comptarà cada setmana amb un convidat destacat i tres col·laboradors. El primer convidat serà el secretari general adjunt de CDC i portaveu del grup parlamentari de CiU, Oriol Pujol.

Carola López presentarà 'Cultura viva' el programa altaveu de la creació cultural catalana que explicarà què passa al país. Els espais temàtics '5 cèntims d'economia' i 'Risc zero' els conduirà Estela Busoms.
El Singular Digital

Origen


http://www.elsingulardigital.cat/cat/not...

Més sobre Agència Catalana de Notícies (16)