Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Les estrenes: La versió americana de 'Millenium' arriba doblada al català

Vilaweb 13-Gen-2012

Divendres 13.01.2012 06:00

Les estrenes: La versió americana de 'Millenium' arriba doblada al català

Fem un cop d'ull a la cartellera d'aquest cap de setmana

Xarxes socials
Envia l'article
Imprimeix l'article
Converteix a PDF

La cartellera d'aquest cap de setmana presenta la versió nord-americana de la primera part de la famosa trilogia de Stieg Larsson, 'Millenium'. És un 'remake' de la versió sueca, que fou ben rebuda a casa nostra. 'Els homes que no estimaven les dones', dirigit per l'expert en films d'enjoli, David Fincher, i protagonitzat per l'actual James Bond, Daniel Craig, comparteix programació amb una comèdia negra, un film d'acció i dos drames.

Tot seguit, la fitxa de cada estrena:

>Millenium: Els homes que no estimaven les dones ('The Girl with the Dragon Tattoo'). Direcció: David Fincher. Intèrprets: Rooney Mara, Robin Wright; Daniel Craig, Christopher Plummer. Gènere: Enjoli. Esbós: Després de ser condemnat per difamació, el periodista de la revista Millennium Mikael Blomkvist rep l’encàrrec d’investigar la desaparició de la neboda de Henrik Vanger, un dels empresaris més rics de Suècia, esdevinguda fa quaranta anys. Vanger sospita que va ser assassinada per un membre de la família. Blomkvist compta amb Lisbeth Salander, una 'hacker' que ell ja havia investigat. Vídeo.

>La chispa de la vida. Direcció: Alex de la Iglesia. Intèrprets: Blanca Portillo, Salma Hayek; José Mota, Guillermo Toledo, Gènere: Comèdia negra. Esbós: Roberto, un publicista sense feina, té un accident que el porta al caire de la mort, fet que aprofita per vendre una exclusiva i resoldre el futur de la família. Però la situació s'eternitza. Vídeo.

>The darkest hour. Direcció: Chris Gorak. Intèrprets: Rachael Taylor, Olivia Thirlby; Emile Hirsch. Gènere: Acció. Esbós: Cinc joves resten atrapats a Moscou, on lluiten per sobreviure a l'amenaça d'un atac alienígena. Vídeo.

>La Rafle. Direcció: Roselyne Bosch. Intèrprets: Mélanie Laurent, Raphaelle Agogué; Jean Reno, Gad Elmaleh, Hugo Leverdez. Gènere: Drama històric. Esbós: El 1942, en Jo, la seva família i uns companys jueus s'han refugiat a París, ciutat ocupada. Però, després d'una ràtzia, van del velòdrom d'hivern al camp de Beaune-la-Rolande. El film segueix els passos de víctimes i botxins reals, aquell estiu del 42. Vídeo.

>Las Olas. Direcció: Alberto Morais.Intèrprets: Laia Marull; Carlos Álvarez-Nóvoa. Gènere: Drama. Esbós: Miguel emprèn el camí que ha desitjat fer durant setanta anys, des de València a Argelers, última parada de milers de refugiats no fa pas tants anys. Travessant amb un cotxe vell un present desconegut i un passat arraconat, cerca una mena de reconciliació personal i... històrica. Vídeo.
Vilaweb

Origen


http://www.vilaweb.cat/noticia/3970675/2...

Més sobre Cinema en català (247)