Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Cinema en català a la universitat de Perpinyà

Vilaweb 8-Feb-2012

Dimecres 08.02.2012 06:25
Cinema en català a la universitat de Perpinyà

Aquesta tarda a les 19h podreu veure, a la universitat de Perpinyà, la pel·lícula 'Catalunya Über Alles' de Ramon Térmens ...>>
Dc. 8 de febrer del 2012

Xarxes socials
Envia l'article
Imprimeix l'article
Converteix a PDF


A aquesta projecció assistirà el propi director, Ramon Térmens, acompanyat de Víctor H. Torner, productor i de Daniel Faraldo, guionista.

La pel.lícula tracta de temes sensibles com el racisme i la cohesió social en la societat catalana actual, prenent com a exemple un poble de l'interior de Catalunya. La projecció és exclusiva per a Catalunya Nord, i al territori francès serà també una oportunitat pel públic de poder conversar amb uns professionals del món del cinema. El film, que va ser presentat a nombrosos festivals, va tenir una nominació pels premis Gaudí 2012.

Aquest acte és el primer projecte de l'ACE (Associació Catalana d'Estudiants), una associació que té com a objectiu la promoció i defensa de la llengua i la cultura catalana a la Universitat de Perpinyà. L'ACE ha decidit de dedicar la meitat de les entrades de la projecció al finançament del lipdub pel català del pròxim 31 de març a Perpinyà.

La projecció es farà a la sala F118 de la Universitat de Perpinyà, 52 avinguda Paul Alduy. Entrada; 1 € (estudiants i infants) i 3,5 € (altres).
Vilaweb

Origen


http://www.vilaweb.cat/noticia/3981660/2...

Més sobre Cinema en català (247)