Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Jaume Bonet abandona la vaga de fam, després de 26 dies

Vilaweb 26-Mar-2012

Dilluns 26.03.2012 18:28
Jaume Bonet abandona la vaga de fam, després de 26 dies

Jubilats per Mallora li ho ha demanat per recomanació dels metges · Tomeu Amengual el relleva i continua l'acció en favor de la llengua

Xarxes socials
Envia l'article
Imprimeix l'article
Converteix a PDF


Després de vint-i-sis dies en vaga de fam i amb un estat de salut molt debilitat, Jaume Bonet, de 64 anys, ha abandonat avui la vaga de fam per la llengua. Ho ha decidit a petició de la junta directiva de Jubilats per Mallorca. La junta li ho ha demanat per 'la recomanació facultativa del metge que l'atén i la demanda multitudinària que en aquest sentit la nostra entitat ha rebut, entre la qual hi ha el prec en demanda de preservar la seva salut'.

Aquest cap de setmana Bonet va rebre la visita de dos personatges il·lustres de la cultura catalana. La cantant Maria del Mar Bonet i l'escriptor Biel Mesquida varen parlar una breu estona amb ell a Ca n'Alcover des d'on fa la vaga de fam. Na Maria del Mar Bonet va respondre les preguntes dels periodistes de la Veu de Mallorca en aquesta entrevista.

La junta directiva ha valorat també la incorporació de Tomeu Amengual, ahir al vespre, a la vaga de fam, i ha acordat de convocar una junta extraordinària per a divendres que ve, durant la qual es decidirà d'una manera definitiva un posicionament sobre l'estratègia a seguir a partir d'ara.

Tomeu Amengual s'ha afegit a la vaga de fam per la llengua. N'Amengual és un altre jubilat que no vol estar-se sense fer res contemplant com reculen els drets legals del català a les Illes.
Vilaweb

Origen


http://www.vilaweb.cat/noticia/3997888/2...

Més sobre Jubilats per Mallorca (vaga de fam per la llengua, camins contra mentides) (42)

Destacats