Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Surt el setmanari La Quera, lo corc de Ponent

Vilaweb 13-Abr-2012

Divendres 13.04.2012 19:46

Autor/s: Redacció VilaWeb Mollerussa
Surt el setmanari La Quera, lo corc de Ponent

Dissabte, dia 14, als quioscs de les capitals de comarca de la plana

Xarxes socials
Envia l'article
Imprimeix l'article
Converteix a PDF

Promoguda per Pagès Editors i amb un variat i extens nombre de periodistes i dibuixants, dissabte, dia 14, arriba el setmanari La Quera, lo corc de Ponent.

Els seus promotors el defineixen com un “setmanari senzill, de llenguatge directe, missatge crític, i d’humor, que és una cosa molt sèria, com a ètica i estètica que intenti donar una resposta, si més no lleidatana, al caos global”.

La publicació es vendrà a Mollerussa a més de les altres capitals de la plana d'Urgell com Balaguer, les Borges Blanques, Cervera, Lleida i Tàrrega. Es pot trobar en quioscs i llibreries al preu de 2,5 euros.

Entre les signatures de La Quera hi podem trobar Paco Ermengol, Joan Massana, Pau Echauz, Ager Sedetanus, Matías Tolsà, Damià Vicenç, By Balasch, M.A. Bergès, Cazares, Buil, Alfons López, Jaume Capdevila KAP, Rafael Santapau, Dr. Froid, Miguel Gallardo, Ramon Usall, Ramon Camats, o Joan Sunyol entre altres.

Xarxa

A més de la seva presència física, La Quera també serà present a la xarxa. De moment hem trobat la seva pàgina www.laquera.cat (tot i que encarà no hi ha contingut) i està previst que sigui present en les xarxes socials.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb la comarca o d’interès general al Fòrum del Pla d'Urgell.
Vilaweb

Origen


http://www.vilaweb.cat/noticia/4002568/2...

Més sobre Revistes (395)