Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

La història d'un paleta que volia ser arqueòleg és l'estrena per als menuts d'aquest cap de setmana

Vilaweb 31-Ago-2012

Divendres 31.08.2012 06:00

La història d'un paleta que volia ser arqueòleg és l'estrena per als menuts d'aquest cap de setmana

Fem un repàs de les estrenes de cinema

Xarxes socials
Envia l'article
Imprimeix l'article
Converteix a PDF

L'estrena per als més menuts d'aquest cap de setmana és 'Les aventures de Tadeu Jones', que recorda les aventures d'Indiana Jones i que es podrà veure en català en algunes sales de casa nostra. El protagonista és un obrer de la construcció que no amaga gens que el seu somni és convertir-se en un arqueòleg famós.

Tot seguit, una fitxa dels films que arriben aquest cap de setmana a la cartellera:

>'Les aventures de Tadeu Jones'. Direcció: Enrique Gato. Gènere: Animació. Esbós: A Tadeu, un paleta somiador, el confonen amb un famós arqueòleg i l’envien d’expedició al Perú per evitar l’espoli dels tresors de Paiti, la mítica ciutat perduda dels inques. Vídeo.

> 'Abraham Lincoln: Cazador de Vampiros' ('Abraham Lincoln: Vampire Hunter'). Direcció: Timur Bekmambetov. Intèrprets: Mary Elizabeth Winstead, Anthony Mackie, Benjamin Walker i Dominic Cooper. Gènere: Terror. Esbós: Burton i Bekmambetov han unit forces per explicar una faceta completament insospitada d'un dels presidents amb més renom dels Estats Units. De petit, Lincoln va perdre la mare a mans d'un xucla-sang, i ha decidit dedicar la vida a eradicar aquesta plaga. Seth Grahame-Smith, l'autor de la novel·la en què s'inspira el film, ha estat també l'encarregat del guió cinematogràfic. Vídeo.

>'Amor bajo el espino blanco' ('Shan zha shu zhi lian'). Direcció: Zhang Yimou. Intèrprets: Xi Mei Juan, Zhou Dongyu, Cheng Taishen, Li Xuejian i Shawn Dou. Gènere: Drama. Esbós: Narra la història d'amor de la col·legiala Jing i del fill de militar Sun que, com uns Romeu i Julieta instal·lats en plena revolució cultural, hauran de lluitar contra els prejudicis socials pel seu amor. Vídeo.

>'El amigo de mi hermana' ('Your sister's sister'). Direcció: Lynn Shelton. Intèrprets: Emily Blunt, Rosemarie DeWitt, Mark Duplass, Mel Eslyn i Mike Birbiglia. Gènere: Comèdia. Esbós: En Jack i l'Iris es troben en un refugi que és propietat de la família d'ella, i acaben dormint al mateix llit després d'una nit amarada de tequila. Ell descobrirà que l'Iris és germana de la seva millor amiga, i això els fa tenir dubtes i es creen situacions molt incòmodes. Vídeo.
Vilaweb

Origen


http://www.vilaweb.cat/noticia/4036879/2...

Més sobre Cinema en català (247)