Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

El documental «Enxaneta» s'estrena dimecres al Quebec

Nació Digital - L.Montaner 13-Nov-2012


Cultura
L.Montaner | Actualitzat el 13/11/2012 a les 09:45h
El documental «Enxaneta» s'estrena dimecres al Quebec


Els nostres castellers són cada vegada més internacionals. El próxim dimecres, dia 14 de novembre, un cinema de Mont-real (Quebec) estrenarà Enxaneta, el documental en 3D produït per Televisió de Catalunya que tracta tot el que envolta el món dels castellers. L'acte ha estat organitzat per la Mediateca d'Estudis Catalans de la Universitat de Mont-real i el Cercle Cultural Català del Quebec, que treballen conjuntament des de l'any 2007 per la implantació local de la tradició castellera i els seus valors.

La presentació, a la qual assistirà l’expresident del Parlament de Catalunya Ernest Benach, es farà en el marc del 5è aniversari dels Estudis Catalans a la Universitat de Mont-real, que coincideix també amb el 5è aniversari dels castellers de la mateixa ciutat.

Els castellers de Mont-real són un dels principals representants de la cultura catalana al Quebec, i des de la seva constitució, ara fa cinc anys, les torres humanes i el que signifiquen s’han convertit en un atractiu compartit tant pels quebequesos com pels catalans que viuen a Mont-real.
Nació Digital - L.Montaner

Origen


http://www.naciodigital.cat/noticia/4875...

Més sobre Catalanística (91)