Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Arriba 'El bosc', un film d'Òscar Aibar amb guió de Sánchez Piñol

Vilaweb 14-Dec-2012

Divendres 14.12.2012 06:00

Arriba 'El bosc', un film d'Òscar Aibar amb guió de Sánchez Piñol

Us oferim les estrenes de la setmana

Xarxes socials
Envia l'article
Imprimeix l'article
Converteix a PDF

A l'ombra de l'estrena mundial del Hòbbit: un viatge inesperat, de Peter Jackson, avui també arriba als cinemes de tot el país 'El bosc', un film dirigit per Òscar Aibar i protagonitzat per Àlex Brendemühl, Tom Sizemore, Pere Ponce i Maria Molins, amb guió de l'escriptor Albert Sánchez Piñol.

> El bosc Director: Òscar Aibar. Intèrprets: Raquel Dalmases, Maria Molins; Àlex Brendemühl, Josep Maria Domènech, Pere Ponce, Tom Sizemore. Gènere: Drama fantàstic. Esbós: Al Matarranya, en plena guerra del 1936-1939, una família hi amaga un secret ancestral: prop de la masia on viuen apareixen llums misterioses i sobrenaturals, visibles dues nits cada any, en un bosc estrany. El guió del film és d’Albert Sánchez Piñol. Vídeo.

> De rouille et d’os ('De óxido y hueso’). Director: Jacques Audiard. Intèrprets: Marion Cotillard, Céline Sallette, Corinne Masiero; Matthias Schoenaerts, Armand Verdure, Bouli Lanners. Gènere: Drama romàntic. Esbós: Ali no coneix gairebé el seu fill Sam, de cinc anys, però de sobte se n'ha de fer càrrec. Sense casa ni diners ni amics, la situació esdevé desesperada, fins que no troba refugi a casa de la seva germana, a Antíbol. Vídeo.

> The Mill and the Cross ('El molino y la cruz'). Director: Lech Majewski. Intèrprets: Charlotte Rampling, Joanna Litwin, Dorota Lis; Rutger Hauer, Michael York, Bartosz Capowicz. Gènere: Drama. Esbós: L'obra mestra del pintor Pieter Bruegel, 'Camí cap al calvari', narra la història de la passió de Crist situada a Flandes durant l'ocupació espanyola del 1564. El film se centra en una dotzena de personatges, entre els quals Bruegel mateix, el seu amic i col·leccionista d'art Nicholas Jonghelinck i Maria de Natzaret. Vídeo.

> The Oranges ('La hija de mi mejor amigo’). Director: Julian Farino. Intèrprets: Allison Janney, Alia Shawkat, Catherine Keener; Leighton Meester, Hugh Laurie, Adam Brody. Gènere: Comèdia romàntica. Esbós: Dues parelles d'amics i veïns a Orange Drive, un suburbi de Nova Jersei (EUA), veuen com es capgira la seva còmoda vida quan una de les filles torna a casa després de trencar la relació de parella. En comptes de fixar-se en el fill dels veïns, s'interessa pel millor amic dels seus pares. Vídeo.
Vilaweb

Origen


http://www.vilaweb.cat/noticia/4064770/2...

Més sobre Cinema català (233)