Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

La web TripAdvisor prohibeix deixar comentaris en català

Nació Digital - Quico Sallés 3-Gen-2013

Quico Sallés | Actualitzat el 03/01/2013 a les 17:47h
La web TripAdvisor prohibeix deixar comentaris en català
L'avís de Tripadvisor.

Polèmica per una nova discriminació de la llengua catalana. És el cas de TripAdvisor "La web de viajes más grande del mundo" -segons la seva divisa- que recull opinions i valoracions dels serveis turístics com hotels, que no permet deixar comentaris en català.

Així ho demostra la resposta que ha rebut aquest dijous Mireia Genís, una vigatana que va escriure un missatge per definir les característiques d'un hotel rural ubicat al Pallars. La resposta de la web ha estat informar-la que el comentari no es publicarà perquè està en català i no el pot "processar":

"Muchas gracias dedicar parte de tu tiempo a escribir una opinión en TripAdvisor. Lamentamos comunicarte que no podemos publicar tu opinión, ya que, por el momento, no contamos con la infraestructura para poder procesar opiniones en catalán, aunque esperamos, eso sí, poder hacerlo en el futuro.

Mientras, si lo deseas, puedes enviar tu opinión en uno de los idiomas que por ahora podemos procesar. Para ello, usa el formulario que usaste anteriormente: http://www.tripadvisor.es/UserReview"
Nació Digital - Quico Sallés

Origen


http://www.naciodigital.cat/noticia/5037...

Més sobre Imposició del castellà/francès (165)