Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

El PP de Castelló comença una cacera de bruixes contra professors

Vilaweb 25-Mar-2013

Dilluns 25.03.2013 20:21

El PP de Castelló comença una cacera de bruixes contra professors

Activa una campanya convidant els alumnes a denunciar professors que 'adoctrinin'

Xarxes socials
Envia l'article
Imprimeix l'article
Converteix a PDF

'Em volen adoctrinar, que no t'emboliquin' és el nom de la campanya que ha engegat la delegació de les Noves Generacions de Castelló amb l'objectiu d'empaitar el professorat que s'escapi de les seves directrius. Amb aquesta campanya, la joventut del PP convida els estudiants a denunciar els professors que 'adoctrinin' enviant un correu electrònic a una adreça gestionada per la formació.

Segons que ha informat l'organització, ha confeccionat una eina de denúncia anònimament, arran de 'les imposicions ideològiques en algunes aules de la província de Castelló'. El president de NG a Castelló, Gonzalo Bautista, incita tots els joves que sàpiguen casos d'adoctrinament a les aules a denunciar-los. 'No podem permetre una educació basada en el menyscabament d'un dret fonamental com és la llibertat d'expressió', diu Bautista al comunicat. Admet, això sí, que són minoritaris 'els casos en què es fa un ús inadequat de la llibertat de càtedra atemptant contra un model educatiu neutre i imparcial'.

El cas és que la campanya se'ls ha girat en contra a Twitter. Amb l'etiqueta #Quenotelien molts usuaris es riuen de la idea del PP de Castelló i denuncien la voluntat adoctrinadora de la formació.
Vilaweb

Origen


http://www.vilaweb.cat/noticia/4098957/2...

Més sobre Llengua i ensenyament (312)