Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Torna el cinema en valencià a la Universitat Politècnica

Diari El Punt Avui. València 8-Mai-2013

Torna el cinema en valencià a la Universitat Politècnica
El cicle tindrà lloc cada dijous del 9 al 30 de maig als Cines Babel
Es projectaran “Headhunters”, “Un amour de jeunesse”, “Arrugues” i “Jane Eyre”
08/05/13 11:45 - valència - Redacció
[Fotograma de la pel·lícula de Paco Roca, “Arrugues”. Foto: EL PUNT AVUI.]
Fotograma de la pel·lícula de Paco Roca, “Arrugues”. Foto: EL PUNT AVUI.
1

La Universitat Politècnica de València promou quatre pel·lícules en el cicle Cinema en valencià, que es projectaran cada dijous, del 9 al 30 de maig, a les 20.30 h als Cines Babel.

Aquest cicle compta amb la col·laboració de la Universitat de València i de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, i també de la Universitat Jaume I, la Universitat d'Alacant i la Universitat Miguel Hernández d'Elx.

El dijous 9 de maig s'obrirà el cicle amb el thriller Headhunters: Roger Brown, un dels cercatalents amb més èxit de Noruega, es dedica al robatori d'obres d'art –sens dubte, tot un negoci que li permet no abaixar-se del seu elevat tren de vida–. Però, fins on serà capaç d'arribar amb aquesta pràctica?

A continuació, el dia 16 de maig veurem el film Un amour de jeunesse, un drama romàntic en què la protagonista, Camille, una jove arquitecta que viu un bon moment professional i sentimental, ens recordarà les maneres tan diferents en què les persones sentim les coses.

El dijous 23 de maig es projectarà la pel·lícula d'animació Arrugues, guanyadora de dos Goya, guardonada al Festival d'Ottawa i nominada als Premis del Cinema Europeu, entre altres distincions. Arrugues ens presenta la història de dos ancians que viuen en un geriàtric: Emilio, que pateix d'Alzheimer; i Miguel, el seu amic, que tractarà d'aturar la degeneració que aquesta malaltia provocarà en Emilio.

Finalment, el 30 de maig, serà el torn del film Jane Eyre, la nova adaptació de la clàssica novel·la de Charlotte Brontë que després de 160 anys encara atrapa la ment i el cor: Jane reflexionarà sobre el seu passat i esbrinarà el secret que amaga el Sr. Rochester.

El preu de les entrades és de 3 euros amb el carnet universitari de la Universitat Politècnica de València i de la Universitat de València. Aquest preu també s'aplicarà a un acompanyant per carnet. Per al públic en general, el preu reduït és de 5 euros.
Darrera actualització ( Dimecres, 8 de maig del 2013 15:55 )
Diari El Punt Avui. València

Origen


http://www.elpuntavui.cat/noticia/articl...

Més sobre Cinema en català (247)