Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Els Camions del trasllat i tancament de TV3 han tornat cap a casa... com han vingut

Vilaweb 31-Mai-2013

Divendres 31.05.2013 06:29

Els Camions del trasllat i tancament de TV3 han tornat cap a casa... com han vingut

Dv 31 de maig del 2013
Després de l'ocupació d'ahir, davant la incertesa i imprecisió de les respostes i tement un cop de força, la Mateixa Federació representant més de 60 entitats nord catalanes (1) havia cridat a anar, aquest matí i tot el dia, davant la seu de la corresponsalia de TV3 a Catalunya Nord... i ben fet !

Xarxes socials
Envia l'article
Imprimeix l'article
Converteix a PDF

Perquè han arribat 2 camions i 4 persones (no una empresa privada, totes de TV3) amb la intenció de treure'n tot el material tecnic. Deprés de nombrosos intents d'accedir al pis, amb les claus a les mans que els havia donat el propietari per que puguin fer-ho, els camions i persones han marxat a les 16.25 sense haver pogut aconseguir-ho. Els presents han decidit, 1/2 hora després, confiar que no era cap trampa perquè, justament, no era una empresa privada sinò vehicles de TV3 mateixa... A veure si ...

Les persones presents, totes membres d'entitats nord-catalanes, acompanyades d'alguns elegits com per exemple Marcel Mateu, encarregat dels afers catalans al Consell General ( no hi ha que oblidar, que el Consell General va signar un conveni amb TV3 fa uns mesos) i Jaume Roure, Vicepresident de l'Aglomeració Perpinyà - Mediterrània van quedar a les portes de la delegació de TV3 fins a les 18h. Vilaweb Catalunya Nord també va formar part d'aquesta manifestació, tant a la Casa de la Generalitat, com ahir a les portes de la delegació.

Aquí trobareu un vídeo fet per la Federació sobre la manifestació d'ahir.

(1) Federació per a la defensa de la llengua i cultura catalanes = "la fédé')
Vilaweb

Origen


http://www.vilaweb.cat/noticia/4120267/2...

Més sobre Federació d'entitats en defensa de la llengua i la cultura catalanes (17)