Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

L'AVL aprova un conveni amb la Reial Societat Econòmica i amb la Fundació Soler i Godes

La Veu del País Valencià 15-Jun-2013

Dissabte, 15 de juny a les 11:30h Cultura

País Valencià
L'AVL aprova un conveni amb la Reial Societat Econòmica i amb la Fundació Soler i Godes
Per a la projecció de la llengua pròpia en els àmbits socials, educatius i culturals
Comentaris Cap comentari
Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós (2 vots)

L’Acadèmia Valenciana de la Llengua ha aprovat la firma de dos convenis de col·laboració, un amb la Reial Societat Econòmica d’Amics del País, i l’altre amb la Fundació Càtedra Enric Soler i Godes, per a la projecció de la llengua pròpia en els àmbits socials, educatius i culturals valencians.

Foto: AVL
URL curta

Notícies relacionades

10.06.2013. L'AVL prepara la II Jornada sobre Llengua i Periodisme

Etiquetes
AVL, Llengua
RedactaVeu / València

El primer dels convenis estableix el compromís de la Reial Societat Econòmica de fomentar l’ús del valencià en la vida social de l’entitat i en les diverses activitats que organitze en el futur. Així mateix, la Societat posarà a disposició de l’AVL els seus fonts documentals i arxius històrics, mentre que la institució normativa facilitarà el suport lingüístic necessari.

Pel que fa a l’acord amb la Fundació Soler i Godes, el conveni fa constar la voluntat de les parts per col·laborar decididament en la promoció del valencià, sobretot en l’àmbit de la innovació educativa, i per participar conjuntament en els actes literaris i culturals organitzats per l’entitat.

Finalment, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua ha renovat una sèrie de convenis singulars amb la Universitat de València i amb la Universitat Jaume I de Castelló, acords orientats a la difusió exterior de la cultura i la llengua pròpia dels valencians, a través de lectorats en les universitats de Torí, Amiens i Cambridge.
La Veu del País Valencià

Origen


http://www.laveupv.com/noticia/3079/lavl...

Més sobre Acadèmia Valenciana de la Llengua (154)