Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Nou format a Tribuna Mallorca

Tribuna 5-Jul-2013


Nou format a Tribuna Mallorca
Tribuna Mallorca, Format, Disseny, Web, Digital, Grup Blanquerna

El diari digital Tribuna Mallorca ha renovat el disseny del seu web després d'haver estrenat nou equip editor el passat abril. El Grup Blanquerna, que acaba de refundar-se com a think tank sobiranista, ha près les regnes del web i n'ha reformat de dalt a abaix el seu format.

Barcelona � Tribuna Mallorca, digital destacat per donar veu a persones i col·lectius sense ressò i per a informar de les convocatòries, activitats i posicionaments dels partits, sindicats i entitats de la societat civil de les Illes, ha reformat aquesta setmana el seu disseny web.

El nou format manté el color verd característic de la pàgina però alhora presenta novetats quant a seccions i distribució de continguts. Aquest canvi s'ha esdevningut en la nova etapa de Tribuna Mallorca, ja que el digital va reprendre la seva activitat periodística el passat abril de la mà del Grup Blanquerna.

Tribuna Mallorca s'erigeix, així, de nou com a mitjà de comunicació, de pensament i d'opinió a les Illes basat en prioritzar aquells articles i cròniques que aportin un valor afegit a les notícies d'actualitat.

Tribuna

Origen


http://www.tribuna.cat/noticies//nou-for...

Més sobre Revistes (395)