Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

L’AVL llança una línia d’ajudes destinada als ajuntaments que fomenten el valencià

La Veu del País Valencià 8-Jul-2013

Dilluns, 8 de juliol a les 00:00h Cultura

País Valencià
L’AVL llança una línia d’ajudes destinada als ajuntaments que fomenten el valencià
Els primers ajuntaments a acollir-se a aquestes ajudes són els d’Alzira, Gandia i Vila-real, i en breu s’afegiran els d’Alcoi i Vinaròs
Comentaris Cap comentari
Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós (1 vot)

L’AVL ha obert una línia d’ajudes dirigida als ajuntaments que ja han firmat un conveni singular amb la institució normativa per a realitzar actuacions de promoció i foment del valencià.

URL curta

Notícies relacionades

26.05.2013. L'Acadèmia Valenciana de la Llengua tradueix les regles del bàsquet

Etiquetes
AVL, Llengua
RedactaVeu / València

El president de l’AVL, Ramon Ferrer, s’ha reunit amb els regidors de Cultura i de Normalització Lingüística dels tres ajuntaments per a explicar-los les condicions de la línia de cooperació amb els municipis implicats amb l’ús social del valencià, una línia que compta amb una partida pressupostària de 15.000 euros.

Els ajuntaments d’Alzira, Gandia i Vila-real tenen ara un termini fins al 31 d’octubre per a presentar les seues propostes d’activitats dirigides a la promoció i el foment de la llengua pròpia, com ara teatre, recitació de poemes, actuacions musicals, contacontes i publicacions, entre altres iniciatives.

L’AVL subvencionarà aquestes activitats amb un huitanta per cent de les despeses fins a un màxim de tres mil euros, sempre que s’ajusten als criteris de visibilitat social i de qualitat lingüística.

En les pròximes setmanes s’afegiran a aquesta proposta els ajuntaments d’Alcoi i Vinaròs, que ja han sol·licitat firmar un conveni amb la institució normativa.

La Veu del País Valencià

Origen


http://www.laveupv.com/noticia/3399/lavl...

Més sobre Acadèmia Valenciana de la Llengua (154)