Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

«Un peix fora del mar», el cinema en català que s'estrena divendres

Nació Digital - ACN - S.F. 3-Oct-2013

«Un peix fora del mar», el cinema en català que s'estrena divendres
Altres novetats de la setmana són 'Gravity' amb George Clooney i Sandra Bullock i el film d'aventures 'Zipi y Zape'
S.F./ACN | Actualitzat el 03/10/2013 a les 18:02h
Arxivat a: Cultura, estrenes cinema


Aquest divendres s'estrena una nova pel·lícula doblada en català. Es tracta del film d'animació infantil 'Un peix fora del mar', que explica les aventures d'un tauró que lluitarà per recuperar uns ous que uns caçadors furtius han robat del seu escull. Per fer-ho, s'haurà d'enfrontar al repte que suposa sortir a la superfície.

La versió catalana de la pel·lícula estarà disponible als cinemes Verdi Park de Barcelona, dins del cicle Verdi Kids, que compta amb la col·laboració del Departament de Cultura.

Una altra de les estrenes destacades de la setmana és la pel·lícula de ciència ficció 'Gravity', que protagonitzen els oscaritzats George Clooney i Sandra Bullock. Tots dos es posaran a la pell de dos astronautes que treballen plegats a una missió rutinària en un transbordador espacial. Però la missió patirà un revés quan el transbordador es destrueix i només es tenen l'un a l'altre per sobreviure.

I qui torna a la gran panatlla són els entremaliats 'Zipi y Zape'. En aquesta ocasió crearan el 'club de la canica' a la seva escola, on s'han prohibit tots els jocs. Aquest fet els portarà a descobrir algun secret que s'amaga entre les seves parets.

En el capítol de drames, hi ha dues novetats importants. Per una banda 'Gloria', un film de producció xilena i espanyola dirigida per Sebastián Lelio, que narra la història d'una dona de 58 anys que s'ha quedat completament sola i busca l'amor en festes de solters per adults. Per altra banda, completa la dosi de dramatisme 'La herida'. En aquest cas la protagonista té 28 anys, i és una dona a la que li agrada ajudar la gent a la seva feina, però que té problemes per relacionar-se amb les persones més enllà del lloc de treball.

Finalment, el protagonisme se l'emporta un estudiant universitari, que a 'Runner Runner', perd els diners de la matrícula en apostar-los en un joc on-line. La pel·lícula la protagonitzen Ben Affleck i Justin Timberlake, sota la direcció de Brad Furman.
Nació Digital - ACN - S.F.

Origen


http://www.naciodigital.cat/noticia/6011...

Més sobre Cinema en català (247)