Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

El PEN català i l'Institut Català de les Dones homenatgen Quima Jaume

Vilaweb 9-Oct-2013

Dimecres 09.10.2013 06:00

El PEN català i l'Institut Català de les Dones homenatgen Quima Jaume

La Virreina acull una taula rodona i un recital de poemes de l'autora de Cadaqués, en el vintè aniversari de la mort

Xarxes socials
Envia l'article
Imprimeix l'article
Converteix a PDF

Amb motiu del vintè aniversari de la mort de la poeta de Cadaqués Quima Jaume (1934-1993), el PEN català, l'Institut Català de les Dones, la Institució de les Lletres Catalanes, i els ajuntaments de Barcelona i Cadaqués han organitzat per avui al Palau de la Virreina (19.30) un acte d'homenatge que visibilitzi i reconegui l'aportació de la seva obra a les lletres catalanes.

En l'acte s'hi projecterà l'audiovisual 'Quima Jaume i el seu món' i posteriorment tindrà lloc una taula rodona amb Francesca Bartrina, doctora en Teoria de la Literatura Comparada i professora titular de la Universitat de Vic; Jordi Cervera, periodista i escriptor, i Rosa Ardid, professora de llengua catalana. Finalment es farà un recital de poemes a càrrec de l'actriu, periodista i cantant Francesca Masclans.

Hi participaran també la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Montse Gatell; la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs; la presidenta del PEN Català, Carme Arenas; i l'alcalde de Cadaqués, Joan Figueras.
Vilaweb

Més sobre Escriptors i editors (482)

Destacats