Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Últims dies per contribuir a l'homenatge popular a Rosselló-Porcel i Villangómez a Barcelona

Diari de Balears - Antoni Agüera 18-Dec-2013


Últims dies per contribuir a l'homenatge popular a Rosselló-Porcel i Villangómez a Barcelona
Antoni Agüera | 18 desembre 2013 Vistes: 11 vegades

Puntuada amb 0 estrelles de 5
Puntua-la amb 1 estrelles
Puntua-la amb 2 estrelles
Puntua-la amb 3 estrelles
Puntua-la amb 4 estrelles
Puntua-la amb 5 estrelles

Opina
#AnyVillangómez#AnyRossellóPòrcel
690
17-12-2013
Print Más grande Más grande
2 0 0

El renovat Espai Mallorca de Barcelona i el col·lectiu Illencs pel Català fa temps que van al darrere d'organitzar un acte popular en memòria i homenatge a Bartomeu Rosselló-Porcel i Marià Villangómez a la Ciutat Comtal.

Amb aquesta motivació obriren a la plataforma de finançament col·lectiu TotSuma.cat una proposta per aplegar els recursos necessaris per l'organització de l'esdeveniment (desplaçament i allotjament dels artistes convidats, equips de so i de llums, i despeses d'edició i difusió del material imprès i audiovisual). Ara, quan manquen cinc dies per exhaurir el termini destinat a això, s'han aconseguit ja més de 3.500 euros dels 4.000 necessaris, gràcies a les aportacions de diferent mesura de fins a 135 sumadors.

Pels iniciadors de l'honorable tasca, els dos poetes illencs representen "dues de les millors aportacions que les Balears i les Pitiüses han fet a la literatura catalana del segle XX", i dels quals enguany se celebren cent anys del seu naixement. "El centenari necessitava que Barcelona, ciutat on ambdós es formaren i esdevingueren adults i homes d'esperit lliure, els retés un homenatge", afirmen. Un homenatge concebut per ser "popular", bastit des de la base de la societat, amb el format d’un espectacle on poesia i música es conjuguen i on prenen veu artistes de diferents generacions, diversos estils i procedències d’arreu dels Països Catalans.

L'acte comptarà amb la conducció de l'escriptor, cantant i agitador cultural Martí Sales i la periodista Llucia Ramis. Certes personalitats ja han donat el seu 'sí' incondicional a participar de forma desinteressada a l'esdeveniment, que serà el proper dia primer de febrer al Centre Artesà Tradicionàrius (CAT), al barri de Gràcia de Barcelona. Entre aquests hi ha Biel Majoral, Isidor Marí, Biel Mesquida, Taverners, Projecte Mut, Pau Alabajos, Meritxell Gené i Sebastià Bennàssar, entre altres.
Diari de Balears - Antoni Agüera

Origen


http://dbalears.cat/actualitat/cultura/h...

Més sobre Escriptors i editors (482)

Destacats