Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Què us recorda aquest logotip?

El Racó Català 3-Abr-2005

Què us recorda aquest logotip?

El logotip adjunt a aquesta notícia correspon al Logo del 'Colegio Mayor Ovidi Montllor', col·legi gestionat per la Generalitat Valenciana.

Com és d'esperar la web no està traduïda al català. Però el què és més greu és que no es fa esmena enlloc a l'Ovidi Montllor, encara que sigui una petita biografia, una petita esmena a la seva obra. I això que ara se'l recorda ja que fa 10 anys de la seva mort (10/3/95). De fet, fins i tot la Generalitat (de Catalunya) li fa un Homenatge.

Bé, doncs l'alcaldessa d'Alcoi, ciutat natal de l'Ovidi i seu de l'esmentat col·legi, ha dit que deu anys són molt pocs per fer-li un homenatge a algú. Queda clar que es tracta de un personatge incòmode per l'actual govern Valencià.

Si voleu ajudar a fer presió per què el "colegio Mayor" intenti portar el nom de l'Ovidi amb dignitat, envieu aquest e-mail a la directora del centre colegiomayor@alcoi.com

Només heu de COPIAR/ENGANXAR aquesta carta i firmar-la:

Benvolguda Sra. Margarita Mora Carbonell,

Em poso en contacte amb vostè per comunicar la meva sorpresa al veure que la vostra pàgina web no està traduïda al Català. Especialment una escola que porta el nom de l'Ovidi Montllor té una doble responsabilitat:

- Fomentar la cultura Valenciana i per tant la seva llengua, com deia l'Ovidi "Català de València".

- Informar a aquells que estan relacionats amb l'escola, encara que sigui breument, qui era l'Ovidi Montllor.

A la vostra web ni s'esmena, ja dic que encara que molt breument, qui era l'Ovidi, i a més no hi ha la possibilitat d'accedir a la informació que es presenta en català/valencià.

Penso que com a institució relacionada amb el món de l'ensenyament hauríeu de reflexionar sobre aquest tema. I més quan ara compleixen 10 anys del traspàs de l'Ovidi Montllor.

Si és possible agrairia una resposta.

Atentament,

NOM i COGNOMS
CORREU ELECTRÒNIC
El Racó Català

Origen


http://www.racocatala.com/articles/7319

Més sobre 10è aniversari de la mort de n'Ovidi montllor (8)