Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

El SUP troba preocupant que el príncep parli en català i Mas en anglès

El Singular Digital 25-Feb-2014

Política
25/02/2014
El SUP troba preocupant que el príncep parli en català i Mas en anglès
El president d’honor del sindicat policial es queixa: "Manda güevos que a Espanya, per complexos i covardia, es parli anglès i català, i no en espanyol!"
Nerea Rodríguez
El Sindicat Unificat de la Policia (SUP), el principal sindicat de la policia espanyola, troba “preocupant” que el príncep Felip parlés en català al Mobile World Congress (MWC) que se celebra aquesta setmana a Barcelona, i que el president de la Generalitat, Artur Mas, ho fes en anglès.

L’inspector de policia i portaveu del SUP, José Maria Benito, ha fet una piulada des del seu Twitter on assegurava: “El príncep Felip parlant en català i Mas en anglès. Això comença a prendre un caire preocupant”.

En un sentit similar s'ha pronunciat, també a Twitter, el president d’honor del mateix sindicat, José Manuel Sánchez Fornet, que es queixa: “Manda güevos que a Espanya, per complexos i covardia, es parli en anglès (Mas) i en català (Príncep), i no en espanyol! Manda güevos!” Sánchez Fornet va ser qui va avalar l'informe policial apòcrif contra Artur Mas i Jordi Pujol en plena campanya electoral el 2012.
El Singular Digital

Origen


http://www.elsingulardigital.cat/cat/not...

Més sobre Política Lingüística Estat espanyol (1236)