Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

La revista ‘Cuina' revisa la tradició de les mones de Pasqua

Diari El Punt Avui 20-Mar-2014

La revista ‘Cuina' revisa la tradició de les mones de Pasqua
El número d'abril proposa uns pastissos innovadors, una tria de cerveses artesanes i un receptari senzill per cuinar escamarlans
20/03/14 02:00 - Barcelona - Redacció
[Els cuiners Jordi Farrés, Jordi Bordas, Albert Badia i Lluís Costa, amb la jaqueta del Col·lectiu 21º Brix a Cuina Foto: Cuina.]
Els cuiners Jordi Farrés, Jordi Bordas, Albert Badia i Lluís Costa, amb la jaqueta del Col·lectiu 21º Brix a Cuina Foto: Cuina.
1
Enllaços relacionats

Web de la revista 'Cuina'

S'acosta la Pasqua i, amb ella, la tradició de les mones, un costum que no s'ha perdut tot i l'antiguitat que té, però, sí que ha evolucionat. Per això, el número d'abril de la revista Cuina ha volgut revisar aquesta pràctica tan dolça amb les propostes dels joves pastissers del col·lectiu 21ºBrix, que presenten unes mones ben originals i diferents perquè els padrins sorprenguin els fillols.

D'altra banda, Cuina se'n va de visita a la vila marinera de Sant Carles de la Ràpita per conèixer de prop i degustar els escamarlans, un crustaci que delecta els paladars més exigents amb un receptari senzill i saborós.

El mensual de Sàpiens Publicacions també s'endinsa en el món de les cerveses artesanes, amb un reportatge que descobreix les cerveses més singulars i refrescants que es fan a Catalunya.

A més, Cuina s'escapa a Tàrrega per conversar amb el cuiner més emergent de les terres de Ponent, Albert Marimon, xef del restaurant La Cava. I, com sempre, inclou les sorprenents postres de Jordi Roca i els menús de temporada de Carme Ruscalleda.
Darrera actualització ( Dijous, 20 de març del 2014 02:00 )
Diari El Punt Avui

Origen


http://www.elpuntavui.cat/noticia/articl...

Més sobre Revistes (395)