Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

‘Polseres vermelles’ travessa definitivament l’Atlàntic

El singular Digital - Mar Sabé 7-Mai-2014

Societat
07/05/2014
Televisió
‘Polseres vermelles’ travessa definitivament l’Atlàntic
La cadena americana Fox TV emetrà la primera temporada de la sèrie de TV3 ideada per Albert Espinosa
Mar Sabé
L’existosa sèrie catalana 'Polseres Vermelles', travessa definitivament l’Atlàntic. La cadena americana Fox TV començarà a produir-ne la primera temporada que s’emetrà als Estats Units sota el títol ‘The red band Society’.

Després que al març es gravés el programa pilot a Atlanta, avui s’ha conegut la notícia que finalment la cadena ha decidit tirar endavant amb la primera temporada, en una producció que anirà a càrrec d’ABC Studios i Amblin TV (companyia d’Steven Spielberg), juntament amb l’empresa espanyola Filmax Entertainment.

El director de la sèrie, Pau Freixas, i el seu guionista i ideòleg, Albert Espinosa, han mostrat la seva enorme il·lusió i satisfacció al ‘Món a RAC1’: “Cada pas ha estat una gran notícia! El simple fet de fer el pilot ja va ser l'hòstia!”, ha explicat, exultant, Freixas.

Espinosa ha remarcat la “felicitat total” que va sentir al sentir la notícia, “des del dia en el que se’n van interessar”. Tant Freixas com Espinosa han volgut remarcar la feina de TV3 i Filmax ja que sense ells “aquest somni mai hagués estat possible”. ‘Polseres Vermelles’ és la primera producció catalana i de l’Estat que travessa l’oceà, encara que ‘Los Misterios de Laura’, també dirigida per Freixas, està pendent d'aprovar ja que ja se n'ha fet el pilot.

Encara no es coneix la data de l'estrena però tant Freixas com Espinosa auguren que serà el proper setembre o octubre. Espinosa també ha avançat que "hem de ser pacients i esperar que en Lleó es curi" perquè arribi la tercera temporada de la versió original catalana.
El singular Digital - Mar Sabé

Origen


http://www.elsingular.cat/cat/notices/20...

Més sobre TV3/Canal33/Catalunya Ràdio (689)