Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

El Feslloch es presenta a la UJI amb Malagana

La Veu del País Valencià 21-Mai-2014

Actualitat - Cultura
< anterior | següent >

Dimecres, 21 de maig a les 18:30h Cultura

Plana Alta > Millars > País Valencià
El Feslloch es presenta a la UJI amb Malagana
Comentaris Comenta-ho
Tweet
Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós

El Feslloch, organitzat per l’Ajuntament de Benlloch, Escola Valenciana, Reviscola i l’Associació Cultural Pitxurrull arriba enguany a la 8a edició i se celebrarà el dies 10, 11 i 12 de juliol.

URL curta

Notícies relacionades

14.05.2014. El Feslloch 2014 tanca el cartell d’actuacions
10.05.2014. El Concerts de La Gira continuen recorrent el País Valencià
16.04.2014. Txarango confirma la seua presència al Feslloch 2014
25.03.2014. El retorn de la Gossa Sorda posa la primera nota al Feslloch 2014

Etiquetes
Escola Valenciana, Feslloch 2014, UJI
RedactaVeu / Castelló.

L’organització del festival ha dissenyat xerrades destinades als instituts de les comarques de Castelló amb la intenció d’acostar a l’alumnat de Secundària i Batxillerat el ric i divers panorama de la música feta per grups i solistes que canten en valencià, així com les propostes musicals i les diferents activitats del festival.

“Volem que els joves de les comarques de Castelló i els qui estudien a la UJI coneguen de primera mà el Feslloch, un festival que cada any reuneix milers de persones durant tres dies en la nostra localitat vinguts de sud a nord de les comarques valencianes”, ha assegurat Ana Edo, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Benlloch.

La presentació del festival ja ha passat per instituts de poblacions com Castelló, Nules, Almenara, Benicarló, Torreblanca, Montanejos, Vila-real o Benassal.

El dijous 22 de maig és el torn de la Universitat Jaume I de Castelló, que acull un acte a les 12 hores amb una xerrada informativa per a tota la comunitat universitària i una actuació en acústic de Malagana, el grup de Borriol que presentarà alguns temes del seu nou disc “Inventant revoltes”.

Malagana és un dels cinc grups musicals de les comarques de Castelló que formen part del cartell del Feslloch 2014. Els altres són: Tom Bombadil, Agraviats, Skandinat i Indezents.

L’Organització ha fet enguany un esforç per ampliar l’oferta musical de grups de les comarques del nord del País, atès que el festival se celebra a Benlloch, localitat de la Plana Alta, i es pretén que el Feslloch siga un estímul perquè siguen cada vegada més els grups de les comarques de Castelló que s’animen a cantar en valencià.

Així mateix el Feslloch 2014 es completa amb un cartell que inclou un total de 30 formacions i solistes, a més d’activitats esportives i culturals.

En aquesta edició la UJI col·labora en el festival tant en l’organització de l’acte de presentació com en una promoció especial de 150 abonaments anticipats per a la seua comunitat universitària a 25€, el preu de l’abonament anticipat per a la resta dels assistents és de 28€.

Els estudiants i el personal de la UJI poden realitzar les compres de la promoció especial d’abonament anticipats.

La Veu del País Valencià

Origen


http://www.laveupv.com/noticia/9335/el-f...

Més sobre Cançó, rock, pop... (1922)

Destacats