Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Els 'Motius' d'El Diluvi, nou disc ple d'amor i rebel·lia

La Veu del País Valencià 5-Jun-2014

Actualitat - Cultura
< anterior

Dijous, 5 de juny a les 00:00h Cultura

País Valencià
Els 'Motius' d'El Diluvi, nou disc ple d'amor i rebel·lia
Els de Castalla s'han donat a conèixer pel seu homenatge a Ovidi Montllor
Comentaris Comenta-ho

Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós (2 vots)

El Diluvi.
URL curta

Notícies relacionades

17.05.2014. Saó dedica un monogràfic a la música en valencià
06.05.2014. Naix la MEV TV, una web televisió de música en valencià

Etiquetes
Música en valencià

RedactaVeu / València.

Hi trobem col·laboracions de luxe com Diana (Orxata) o Cesk Freixas. Motius per debatre, per escriure, per compondre, per gaudir, trobar-se o conèixer. Són multitud de Motius els que han dut el grup de Castalla El Diluvi a gravar aquest disc.

Coneguts pel seu homenatge al cantautor d'Alcoi, Ovidi Montllor, ara ens presenten el seu primer treball. Un àlbum amb cançons originals que incorpora també dos versions de l'Ovidi. Un total de 10 cançons que han estat possible gràcies a la gent que els ha donat suport amb el seu projecte de micromecenatge.

Tot un èxit ja que han aconseguit dues vegades el que necessitaven per fer-lo realitat.

Per a aquesta fita tan important s'han volgut rodejar dels millors i al seu vaixell no ha dubtat en pujar-se el productor David Rossell. Txarango, Els Catarres o Brams són alguns dels que hi han treballat. Els responsables de la seua edició seran Música de Telers (Arthur Caravan, WANB...).

En definitiva, Motius és un àlbum ben cuidat que té com a eixos vertebradors l'amor i la rebel·lia, dos sentiments que per als components del grup de Castalla tenen arrels ben semblants. En el procés creatiu han estat molts gèneres diferents els que els han influït.

A les cançons d'El Diluvi trobarem ritmes de reggae, tango, rumba o cúmbia, combinades amb melodies de tints tradicionals.

Tampoc s'han volgut perdre col·laborar amb El Diluvi Diana, vocalista d'Orxata que posa veu, tambora i guacharaca a la Cúmbia de la Presó de Tibi; el cantautor penedesenc Cesk Freixas, qui posa la seua característica veu a Crònica d'una mort anunciada; també Meritxell Gené, una de les noves veus de la cançó d'autor catalana, qui participa a Dents de Foc mentre que David Rossell col·labora a Amor Tèxtil.
La Veu del País Valencià

Origen


http://www.laveupv.com/noticia/9556/els-...

Més sobre Cançó, rock, pop... (1922)

Destacats