Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Concerts de FesFoc i la Gira aquest dissabte a Alacant i Onil

La Veu del País Valencià 4-Jun-2014

Actualitat - Cultura
< anterior | següent >

Dimecres, 4 de juny a les 13:45h Cultura

País Valencià

Música en català
Concerts de FesFoc i la Gira aquest dissabte a Alacant i Onil
Els dos esdeveniments musicals gratuïts constitueixen l'avantsala del Feslloch 2014. Mugroman i Sant Ganxo actuaran en les festes de Fogueres alacantines mentre que El Diluvi, Tropoll i Kontaminació Akústica ho faran a Onil
Comentaris Comenta-ho

Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós (2 vots)

Enguany La Gira d'Escola Valenciana ha programat 10 concerts comarcals que tenen com a cloenda el Feslloch, el festival de música en valencià que se celebra els dies 10, 11 i 12 de juliol a Benlloch.

Mugroman, en la imatge, actuarà aquest dissabte en Alacant.
Foto: Üalà
URL curta

Notícies relacionades

14.05.2014. El Feslloch 2014 tanca el cartell d’actuacions
10.05.2014. El Concerts de La Gira continuen recorrent el País Valencià

Etiquetes
Fesfoc, La Gira
RedactaVeu / Alacant / Onil

El pròxim dissabte 7 de juny hi ha dos concerts programats, tots dos gratuïts, el FesFoc, que és el concert que s'organitza en el marc de les festes de Fogueres d'Alacant, i el Concert de la Gira a Onil, que serà la cloenda de la Trobada de l'Alcoià i el Comtat.

El cartell del Fesfoc el conformen dos grups del sud, Mugroman, una formació de l'Alacantí que, després de 15 anys en actiu, deixa els escenaris i celebrarà el seu últim concert al Feslloch 2014. L'altra agrupació és Sant Gatxo, un referent de la nostra música, que ara mateix està realitzant la seua gira de celebració de 20 anys en actiu.

Aquest concert està organitzat per La Cívica de l'Alacantí, Escola Valenciana, el Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística de la Universitat d'Alacant, Alacant Rock, Reviscola i el centre cultural Las Cigarreras.

Pel que fa al concert de La Gira d'Escola Valenciana a Onil, començarà amb un correfocs i comptarà amb les actuacions d'El Diluvi, Tropoll i Kontaminació Akústica.

Més de 20 grups i solistes de música en valencià

Des del passat març, amb el Concert de Falles de Burjassot, La Gira ha passat per Gata de Gorgos, Sant Joan d'Alacant, Llocnou d'En Fenollet, Benirredrà, Barcelona i el barri de Ciutat Vella de València. El concert de Vinalesa es va haver de suspendre i se celebrarà a partir de setembre.

Ara queden dues parades importants del circuit de música en valencià d'Escola Valenciana, que ha arribat a la 9a edició gràcies a l'organització de concerts per part de les Coordinadores comarcals d'Escola Valenciana.

En total més de 20 grups i solistes de música en valencià hauran passat pel festival itinerant sense comptar el Feslloch.

La informació de l'hora i els llocs de celebració dels concerts la podeu trobar a www.lagira.cat.
La Veu del País Valencià

Origen


http://www.laveupv.com/noticia/9558/conc...

Més sobre Cançó, rock, pop... (1922)

Destacats