Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Òmnium, l’AMIC i Somescola impulsen la mobilització del 14 de juny per la llengua

La Veu del País Valencià 3-Jun-2014Dimarts, 3 de juny a les 20:15h Cultura

Catalunya
Òmnium, l’AMIC i Somescola impulsen la mobilització del 14 de juny per la llengua
Comentaris Comenta-ho

Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós (1 vot)

URL curta

Etiquetes
Llengua, Somescola

RedactaVeu / Barcelona.

Òmnium Cultural és una de les entitats que integren el grup promotor de la plataforma d’entitats cíviques i educatives per l’escola en català, Somescola. Aquesta plataforma la integren entitats cíviques, culturals i de tot l’àmbit educatiu organitzades per refermar el suport a l’escola catalana i al model de cohesió social que aquesta representa davant la LOMQE i les sentències del Tribunal Suprem espanyol que qüestionen el paper del català com a llengua vehicular de l’ensenyament a Catalunya.

Juntament amb altres entitats, “hem arribat a un acord amb Òmnium Cultural per a fer difusió i publicitat de Somescola”, que impulsa una mobilització el proper 14 de juny sota el lema ‘Per un país de tots decidim escola catalana’.


L’objecte d’aquest acord és la col·laboració d’ambdues entitats per donar a conèixer la mobilització del dia 14 de juny, que defensa el nostre model d’escola davant d’una amenaça imminent: la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que el 2 de juny pot començar a imposar una quota lingüística del 25% en castellà a les aules del nostre país si un sol alumne ho demana.
La Veu del País Valencià

Origen


http://www.laveupv.com/noticia/9520/omni...

Més sobre Òmnium Cultural (182)