Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Els crítics del PSC es fan socis d'Òmnium

El Singular Digital - Xavier Lladó 17-Jun-2014

Política
17/06/2014
Dret a decidir
Els crítics del PSC es fan socis d'Òmnium
Plena sintonia dels dirigents d'Avancem amb Muriel Casals, en ple debat intern a la formació socialista
Xavier Lladó

La presidenta d'Òmnium, Muriel Casals, amb els dirigents d'Avancem

Els crítics del PSC membres del corrent Avancem -el diputat Joan Ignasi Elena, així com Fabian Mohedano i Santi Lapeira- s'ha fet socis d'Òmnium Cultural. La presidenta de l'entitat, Muriel Casals, els ha rebut aquesta tarda a la seu nacional de l'entitat, on els tres dirigents han aprofitat per fer-se socis.

Casals ha estat acompanyada per Jordi Bosch i Rita Marzoa, de la junta directiva d'Òmnium, que han explicat els principals projectes de l’entitat als quatre membres del corrent socialista, en el marc de les trobades d’Òmnium amb altres entitats i amb representants polítics.

Òmnium Cultural es dedica des de 1961 a promocionar l'ús de la llengua catalana, difondre la cultura i promoure el dret a l'autoderminació i la independència de Catalunya. Avancem es va constituir com a associació a mitjan febrer d'enguany. Han marcat distància amb la línia de l'ex líder del PSC, Pere Navarro. Els seus membres, liderats per Joan Ignasi Elena, són partidaris d'un PSC catalanista i donen suport als partits del Parlament que s'han compromès amb la consulta, CiU, ERC, ICV-EUA i la CUP
El Singular Digital - Xavier Lladó

Origen


http://www.elsingular.cat/cat/notices/20...

Més sobre Òmnium Cultural (182)