Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Aspencat, en acústic a VilaWeb

Vilaweb 29-Jun-2014Diumenge 29.06.2014 20:00

Aspencat, en acústic a VilaWeb

El grup de la Marina Alta es prepara per a un estiu farcit de concerts

Xarxes socials
Envia l'article
Imprimeix l'article
Converteix a PDF

Men?ame

Als Aspencat els espera un estiu ben curull d'actuacions. Es passejaran pels principals festivals de música del país per portar-hi les cançons de l'últim disc, 'Essència'. Com ja va passar amb 'Neixen primaveres', s'han tornat a ficar el públic a la butxaca. 'Essència' manté els sons jamaicans però explora el vessant més electrònic. Avui, a VilaWeb, els podeu sentir en versió acústica.

El grup ha passat per l'Espai VilaWeb per interpretar una de les cançons més destacades de l'últim àlbum, 'Quan caminàvem'. Una actuació especial que podeu veure a VilaWeb TV.

Premi Ovidi Montllor 2012, Aspencat s'ha consolidat amb 'Essència' com una de les principals bandes combatives del País Valencià, brandant el llegat d'Obrint Pas.

Al març van arrencar la ronda de concerts Antimatèria Tour, que intensifiquen aquests mesos de juliol i agost per poder ser al màxim d'indrets on els han reclamats. Entre concerts i furgonetes, també comencen a esbossar el disc següent, que preveuen que sortirà la primavera vinent.
Vilaweb

Origen


http://www.vilaweb.cat/noticia/4200412/2...

Més sobre Cançó, rock, pop... (1922)

Destacats