Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

PopArb celebra deu anys amb 5.000 assistents

Nació Digital - ACN 29-Jun-2014

PopArb celebra deu anys amb 5.000 assistents
Redacció Barcelona , ACN | Actualitzat el 29/06/2014 a les 09:17h
Arxivat a: Cultura, Música, PopArb
Un dels concerts d'aquesta edició del PopArb. Foto: Juanchi Pegoraro

Poques hores abans d'abaixar el teló de la 10a edició del PopArb, les primeres dades mostren que el festival ha assolit bones xifres d'afluència de públic. L'organització calcula que unes 5.000 persones, la majoria de les comarques gironines i barcelonines, han passat per Arbúcies (Selva). Una xifra similar a la de l'any passat. Un cop acabi el certamen, els impulsors volen obrir un període de reflexió per plantejar-se quin camí ha de seguir el PopArb. El festival tanca les portes aquest dissabte amb bandes de referència com Mishima, Joan Colomo o la música electrònica de Làsers que tocarà fins a quarts de sis de la matinada. "Hem fet una bona edició", ha explicat la directora, Anna Cerdà.

Enguany, com a novetat i per celebrar els deu anys d'existència, el festival s'ha allargat durant tres dies. Va començar dijous amb les actuacions de Joana Serrat, Guillamino i Dj Miqui Puig a Can Torres. L'endemà va ser el torn d'Erm, Raydibaum, Pau Riba i Pascal Comelade, Refreee, Manel, Carlos Cros, Mazoni, Dj Amable i L'Hereu Escampa. "El concert de Manel va ser genial, va pujar a l'escenari el guitarrista de Mishima qui va acompanyar el grup durant una cançó al més pur estil 'rocker', trencant la guitarra al final", ha explicat Cerdà.

La directora ha assegurat que estan "molt satisfets" amb els resultats obtinguts i que, tal com havien previst, ha estat "una bona edició". "Vam fer un concert a Barcelona per arrencar el festival, les activitats paral·leles com les tres exposicions han reunit molts assistents", ha destacat. A grans trets, des del festival calculen que hauran rebut uns 5.000 visitants, una xifra similar a la de l'any passat. "Es tracta de dades provisionals a l'espera de tancar tot el festival i comptar les entrades d'última hora perquè aquest any hem notat un augment del públic que esperava fins a l'últim moment per comprar el seu tiquet", ha comentat Cerdà.

Tal com van avançar, a partir d'ara l'organització obrirà un període de reflexió durant el qual decidiràn quin camí ha de seguir el PopArb, si es fa més petit o es converteix en un festival més gran. "Hem de pensar-ho, nosaltres no parlem d'un canvi de plantejament, sinó de donar-li voltes", ha puntualitzat Cerdà. Enguany, la gran majoria d'assistents procedien de les comarques barcelonines i gironines tot i que també s'hi han apropat veïns de Lleida o Andorra.

Nació Digital - ACN

Origen


http://www.naciodigital.cat/noticia/7074...

Més sobre Cançó, rock, pop... (1922)

Destacats