Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Tota la informació de Canet Rock, en una app

Vilaweb 3-Jul-2014

Dijous 03.07.2014 06:00

Tota la informació de Canet Rock, en una app

'Està permès entrar menjar o beguda? Hi haurà wi-fi?' són algunes de les preguntes que es resolen

Xarxes socials
Envia l'article
Imprimeix l'article
Converteix a PDF

Men?ame

Milers de persones aniran dissabte al nord del Maresme per a assistir al Canet Rock, en la reedició d'un dels festivals de música més mítics dels anys setanata. Com és habitual en els macrofestivals actuals, l'organització ha creat una app on s'hi concentra tota la informació de l'esdeveniment.

L'intenció de l'app és resoldre tots els dubtes, com ara l'ordre de les actuacions musicals i els horaris. Una vegada descarregada, des dels mòbil es pot accedir a tota la informació.

També hi ha un apartat per a les preguntes freqüents dels assistents, com ara 'Està permès entrar menjar o beguda? No, no està permès accedir al recinte ni amb menjar ni amb beguda. L'espai disposa de zones de restauració i bar'. O bé: 'Puc entrar i sortir del recinte? Sí, es podrà sortir i entrar al recinte sense limitació de temps' i 'Hi haurà caixers automàtics? No, el recinte no disposa d'aquest servei'.

Aquest dissabte una desena d'artistes recuperaran l'essència de la trobada que entre el 1971 i el 1978 es va convertir en símbol de llibertat i en una trobada multitudinària que va reunir el més rellevant de l'escena musical catalana del moment. Trenta-sis anys després de la darrera edició, el Canet Rock 2014 tornarà de la mà de l'ànima que ja el va fer viure aleshores, l'ex-component de la Trinca Josep Maria Mainat.

Crònica de Joan Josep Isern: La música, la follia, la nit... és a dir, Canet Rock
Vilaweb

Origen


http://www.vilaweb.cat/noticia/4201403/2...

Més sobre Cançó, rock, pop... (1922)

Destacats