Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

La Veu és auditada per l‘OJD al mes de juny

La Veu del País Valencià 20-Jul-2014

Actualitat - Cultura
< anterior | següent >

Diumenge, 20 de juliol a les 00:00h Cultura

País Valencià
La Veu és auditada per l‘OJD al mes de juny
Comentaris 6 comentaris

Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós (7 vots)

-
URL curta

Etiquetes
La Veu

Com donar suport econòmic a LA VEU 
Diari Digital del País Valencià

RedactaVeu / València.

Per primera vegada des de l’inici de La Veu al gener de 2013, i dins de l’acord amb el directe!cat, La Veu del País Valencià ha estat auditada per OJDinteractiva que és la divisió de l’entitat INFORMACIÓN Y CONTROL DE PUBLICACIONES, S.A. que s’encarrega de prestar el servei de certificació de l’audiència/difusió del mitjans en Internet.

Amb aquest enllaç podeu accedir al llistat dels 68 mitjans en català auditats per OJD, i segons la seua certificació La Veu té 51.654 navegadors únics (nota 1) i 96.435 visites (nota 2), situant-se en el lloc 26 dels mitjans en català, i el primer mitjà digital en llengua pròpia d’informació, opinió i participació de tot l’àmbit territorial del País Valencià dels mitjans en valencià auditats per l’OJDInteractiva.

Segons la certificació de l’OJD dels 68 mitjans en català, encapçala el rànquing del mes de juny, el grup del diari ARA (1.996.830 visites úniques), seguit pel grup de Nació Digital (1.460.323), en tercer lloc el grup Vilaweb (1.084.368), en quart lloc El Punt/Avui (872.389), seguit d’El Periódico (521.281), el renovat Racó Català (324.876) i el directe!cat amb 271.506 visites úniques. Pel darrere del directe!cat han quedat Adolescents.cat (271.045), el Diari de Girona (267.082) i el Nació digital-Del Camp (252.601), que formarien el “top Ten” dels mitjans de comunicació en català.

Sotmetre La Veu a la certificació d’audició/difusió de l’OJDInteractiva és un repte important pel nostre projecte, a fi de consolidar i créixer com a mitjà de comunicació en valencià editat en llengua pròpia, que pretén contribuir al canvi social i vertebrar el País Valencià.

Agraïm el suport dels lectors/es i dels seguidors/es de xarxes de La Veu.

Equip de La Veu

NOTES:
(1) Navegant Únic:
Total de combinacions úniques d’una adreça IP i un identificador addicional. Els mitjans poden utilitzar cookies o l'Identificador d'Alta de registre.

(2)Visita:
Una seqüència ininterrompuda de pàgines servides a un usuari vàlid. Si aquest usuari no realitza peticions de pàgines en un període de temps (30 min) la següent petició constituirà l'inici d’una nova visita.
La Veu del País Valencià

Origen


http://www.laveupv.com/noticia/10163/la-...

Més sobre Enquestes/estatística d'ús de la llengua (316)