Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

La querella per l'agressió a Rafel Martín tira endavant

El Singular Digital - Bernat Vilaró 2-Ago-2014

Política
02/08/2014
La querella per l'agressió a Rafel Martín tira endavant
El jove va ser agredit per la policia a Mestalla, al crit de "¡catalán de mierda!"
Bernat Vilaró
El jutjat d’instrucció número 21 de València ha admès a tràmit la querella presentada pel veí de Cadaqués Rafel Martín (a la imatge, amb una estelada) contra els cinc policies nacionals acusats d’haver-lo agredit a la mitja part de la final de la Copa del Rei disputada el 16 d’abril a Mestalla, entre el Barça i el Reial Madrid, segons publica avui el Diari ARA, que ha tingut accés a l'acta judicial.

La jutgessa Maria de las Nieves Molina veu indicis d'una falta de lesions i demana al forense del jutjat de Figueres que emeti un informe sobre les ferides sofertes per Martín. Segons l'advocat del jove, Carles Monguilod, "fins ara només consta una primera assistència mèdica, però, si es demostra que en va necessitar més d’una, en lloc d’una falta els podrem acusar d’un delicte de lesions".

"Catalán de mierda!"

Martín va denunciar que els policies el van agredir al crit de "¡Te vas a enterar, catalán de mierda!", mentre es diriga al lavabo de l'estadi de Mestalla amb una estelada al coll. "Em pensava que em moria, però de veritat", va explicar després dels fets a la premsa.

"És una notícia molt bona. Estic molt content", valora Martín. "Celebro que la jutge vegi indicis que els policies van actuar de manera incorrecta. Tinc moltes ganes que arribi el judici. Com més aviat millor", afegeix el jove.
El Singular Digital - Bernat Vilaró

Origen


http://www.elsingular.cat/cat/notices/20...

Més sobre Insults/agressions per parlar català, insults per ser catalans (104)