Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Un musical sobre el tren de Sóller obvia la llengua catalana

Diari de Balears 8-Ago-2014

Actualitat»Espectacles
Un musical sobre el tren de Sóller obvia la llengua catalana
dB | 08 agost 2014 Vistes: 152 vegades

Actualmente puntuada con 0 estrella(s) sobre 5
Púntualo 1 estrellas
Púntualo 2 estrellas
Púntualo 3 estrellas
Púntualo 4 estrellas
Púntualo 5 estrellas

6 opinions
#llengua#teatre#trendeSóller
6837
07-08-2014
24 21 0
Print Más grande Más grande

La sala 3 del cinema Augusta de Palma ha canviat la seva morfologia, adequant-la al teatre, per acollir l'estrena d'una obra on el tren de Sóller és protagonista. Malauradament, qui no té gens de protagonisme en aquest espectacle és la llengua pròpia de les Illes, ja que el muntatge es farà en alemany, castellà i anglès, però no en català.

"El tren de Sóller" és una comèdia romàntica musical dirigida per Pedro Victory i produïda per Illa Theatre Project, fundació patrocinada pel conegut actor Michael Douglas. L'autor d'aquesta obra és el compositor alemany Klaus Hillebrecht, resident a Mallorca i nominat als premis Emmy el 2011.

La història conta l'aventura d'una jove alemanya, Susanna (interpretada per Eva Stout i Nina Monschein), que viatja a l'illa per a localitzar un jove que va conèixer en unes vacances a Grècia, un músic mallorquí que nom Miquel (Jesús Ramírez i Maurice Erns). Per poder trobar-lo haurà de pujar a bord del tren solleric, on es toparà amb passatgers diversos, procedents de cultures llunyanes, que s'implicaran en ajudar l'al·lota a trobar l'home que cerca.

La gala d'estrena serà anit, a les 20 hores, i està previst que hi assisteixi la consellera d'Administracions Públiques i portaveu de l'Executiu balear Núria Riera. El repartiment, de 19 actors, està composat per locals i d'altres internacionals. L'obra es podrà veure al cinema palmesà fins al 28 de setembre.
Diari de Balears

Origen


http://dbalears.cat/actualitat/cultura/t...

Més sobre Absència del català (504)