Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Russafa Escènica llança un triple vídeo promocional amb el lema 'El Prohibit'

La Veu del País Valencià 18-Ago-2014

Actualitat - Cultura
< anterior | següent >

Dilluns, 18 d'agost a les 00:00h Cultura
Russafa Escènica llança un triple vídeo promocional amb el lema 'El Prohibit'
La quarta edició del Festival, que arranca el 19 de setembre, es perllongarà durant 10 dies i s’iniciarà amb el llançament de tres vídeos promocionals
Comentaris Comenta-ho

Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós (2 vots)

El festival començarà el 19 de setembre.
Foto: Russafa Escènica
URL curta

Etiquetes
Russafa, Russafa Escènica

RedactaVeu / València

El festival multidisciplinari Russafa Escènica ultima els preparatius de la seua quarta edició, que començarà el pròxim 19 de setembre al barri valencià de Russafa i que es perllongarà durant deu dies, amb el llançament d'una sèrie de tres vídeos promocionals el fil conductor dels quals és 'El prohibit' i que van signats per EscaparateVisual, empresa col•laboradora del certamen, segons ha informat l'organització en un comunicat.

Aquesta iniciativa naix amb l'objectiu “d'arribar a més públic i superar el rècord d'assistència de quasi 10.000 persones en la passada edició”.

Així, el director audiovisual de Russafa Escènica i autor dels tres espots, Miguel Serrano, considera que aquesta idea de crear tres vídeos era “necessària” ja que “aquest tema té molt suc i en un sol vídeo no se li pot fer justicia”.

En la seua opinió, “el prohibit no és sols el que la llei no permet fer, també hi ha prohibicions que un s'imposa a si mateix o prohibicions implícites en el codi moral”, i el director s'ha centrat en aquelles “que donen cert plaer saltar-se”.

Les tres microhistories porten com a títols 'El prohibit és molt més apetible', 'El prohibit tempta' i 'El prohibit serà prohibir'. A més del mateix Serrano, en els vídeos han participat Xusa Arrufat, Grazia Hernández, Victoria Verdesoto i Jimmy Pinaitis.

“Triar 'el prohibit' com a tema central ha sigut tot un encert en aquests moments en què s'abusa de la paraula sense amb pràcticament usar-la i que ha esguitat del seu significat altres com protecció, seguretat o prevenció”, afirma el director.
La Veu del País Valencià

Origen


http://www.laveupv.com/noticia/10564/rus...

Més sobre Documentals (43)