Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Cinema valencià al Palau

La Veu del País Valencià 13-Ago-2014

Actualitat - Cultura
< anterior | següent >

Dimecres, 13 d'agost a les 13:45h Cultura

València > Túria > País Valencià
Cinema valencià al Palau
La Filmoteca projecta el documental 'Les mestres de la República' als Jardins del Palau de la Música
Comentaris Comenta-ho

Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós

URL curta

Etiquetes
Cultura, Palau de la Música

Europa Press / València

La Filmoteca d'Estiu presenta aquest dijous a les 22.30 hores als Jardins del Palau de la Música de València el documental guanyador d'un Goya Les mestres de la República (2011) de la directora alacantina Pilar Pérez Solano, dins del cicle 'Cinema de hui', i que podrà tornar a veure's el divendres en el mateix horari.

A través de fragments dramatitzats de la vida d'una mestra i imatges d'arxiu, el documental mostra l'important llegat de les mestres que van participar en la conquesta dels drets de les dones i en la modernització de l'educació, basada en els principis de l'escola pública i democràtica durant el període de la República.

Culturarts IVAC va col·laborar en la realització del documental amb la cessió d'imatges pertanyents al patrimoni audiovisual conservat i recuperat en l'Arxiu Fílmic de la Filmoteca.

La Filmoteca d'Estiu se celebra als Jardins del Palau de la Música de València tots els dies d'agost, excepte els dimecres. Les projeccions són en versió original amb subtítols i s'inicien a les 22.30 hores, amb un preu d'entrada de 3,50 euros.

La Veu del País Valencià

Origen


http://www.laveupv.com/noticia/10559/cin...

Més sobre Cinema català (233)