Àrea de normalització lingüística de l'Ajuntament d'Alcúdia

anl@normalitzacio.cat
imprimir Imprimir

Les entrades de la Fira Mediterrània de Manresa, a la venda

Vilaweb - ACN 26-Ago-2014

Dimarts 26.08.2014 06:00

Autor/s: ACN
Les entrades de la Fira Mediterrània de Manresa, a la venda

La Troba Kung-Fu i Unió Musical d'Alaquàs substitueixen Peret en l'espectacle inaugural el 9 d'octubre

Xarxes socials
Envia l'article
Imprimeix l'article
Converteix a PDF

Men?ame

'Peret als Barris de Manresa', el projecte que havia d'inaugurar la Fira Mediterrània, ha quedat suspès temporalment amb motiu de la retirada dels escenaris anunciada per Peret mateix fa unes quantes setmanes. El projecte es reprendrà quan les circumstàncies de salut de l'artista ho permetin. Amb tot, la fira no es quedarà sense espectacle inaugural, i s'encetarà amb una proposta musical de la Troba Kung-Fu i la Unió Musical d'Alaquàs, que comptarà amb trenta-tres músics a l'escenari. Les entrades es posen a la venda avui.

'Peret als Barris de Manresa' és un espectacle que reflecteix un procés de treball comunitari i té com a fil argumental l'aprenentatge i la creació artístiques. Amb una clara voluntat de propiciar la connexió intergeneracional, té com a protagonistes una coral de gent gran i un grup de percussió corporal format per nens i nenes d'entre sis anys i dotze, membres del casal d'infants del barri de la Font dels Capellans de Manresa.

Durant diversos mesos, aquests col·lectius havien de treballar, amb el lideratge de Peret i la coordinació del músic i productor Nacho Lesko, un repertori de clàssics del gran mestre, que havien d'interpretar amb ell al recital inaugural de la 17a Fira Mediterrània de Manresa.

Peret va informar a final de juliol que es retirava provisionalment dels escenaris per concentrar-se en un tractament mèdic per combatre el càncer. Després d'unes quantes setmanes i d'acord amb l'organització de la Fira, s'ha optat per anul·lar el projecte temporalment.

'Cant a la vida, ball a la mort'

L'espectacle que el substituirà, 'Revetlla Mediterrània', retrà homenatge a la cultura que comparteix la riba occidental de la mar Mediterrània amb un lema suggeridor: 'Cant a la vida, ball a la mort, festa i foc'. Les dues formacions que integren l'espectacle, Troba Kung-Fu i Unió Musical d'Alaquàs, comparteixen una admiració mútua que els ha portat a fer realitat aquest projecte.

La producció, estrenada al Grec 2014, es podrà veure el dijous 9 d'octubre a les nou del vespre, a la nova Taverna de la Fira. Aquest espai enguany acollirà espectacles de gran format, amb el patrocini d'Estrella Damm.

Les entrades de 'Revetlla Mediterrània' es poden a la venda avui. Les localitats adquirides pel concert de Peret seran vàlides per al nou espectacle inaugural.
Vilaweb - ACN

Origen


http://www.vilaweb.cat/noticia/4208233/2...

Més sobre Cançó, rock, pop... (1922)